Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy bizonyítsam be, hogy...

Hogy bizonyítsam be, hogy gonosz? Ezt miért nem látják?

Figyelt kérdés

Lett egy mostohatestvérem, akiről inkább nem veszek tudomást. Nem velük élek, de azért néha anyáéknál is vagyok, akkor viszont csak veszekszenek velem, hogy én nem tudok alkalmazkodni, csak hisztizek és nem jó nekem semmi, anya férjétől folyton hallgatom, hogy apa semmire nem nevel, elkényeztetett vagyok, ha az ő lánya lennék, akkor bezzeg...

A lánya meg adja az ártatlant, meg mondja, hogy én ok nélkül utálom őt. Jó, először tényleg nem volt indokom, de már van.

Elkezdett rólam terjeszteni egy durva pletykát, direkt kiengedte az udvarra a kutyámat, akit amúgy náluk sose viszek ki, mert félős, póráz nélkül nincs kint és "véletlenül" nyitva maradt a kapu, ő meg elszökött.

2 napig kerestettük, mire meglett, utána még én hallgattam, hogy nincs megnevelve a kutya és az én hibám, mert nem tanítottam meg, hogy ne menjen ki.

Eddig úgy voltam vele, hogy nem érdekel, nem veszek róla tudomást. De tegnap eléggé bekavart és most már nem tűröm, hogy tovább adja az ártatlant és anyáéknál én legyek a "rossz".

De hogy nyissam fel a szemüket?

2014. márc. 8. 11:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%

"Kérdezte, hogy kiengedje-e, mondtam, hogy meg ne próbálja, "

és egy marha nagy maflást nem kaptál a bunkó válaszodért? Érezd magad szerencsésnek, amiért ilyen türelmes rokonaid vannak.

2014. márc. 8. 12:30
 12/16 A kérdező kommentje:

12:21

Itt nem a kutyával volt a baj.

Ez az IQ bajnok legutóbb próbálta azt elhitetni a barátommal, hogy megcsalom a legjobb barátjával. Csak nem jött össze neki és nem engem utált meg mindenki, hanem rajta röhögtek, utána még nekem mondta, hogy ő csak jót akart , meg hogy nem is úgy volt, ahogy a barátom mondta. Csak az volt a baj, hogy arra nem gondolt, hogy esetleg ezt nem Facebookon kellene elmondania a barátomnak, mert megtudom én is nézni és nem jött össze a "barátom félreértette" duma.

Kutakodik a telefonomba, elveszi az iPademet kérdezés nélkül és pár alkalom után meguntam és kódot tettem rá, ment a hiszti, hogy irigy vagyok és nem engedem, hogy használja.

12:30

Ha bárki megütne abban a "családban", az nekik később sokkal rosszabb lenne, elhiheted.

Nem értem, miért lennének türelmesek...Csak azt hallgatom, mekkora sz.r, szemét, hisztis vagyok, anya meg hallgat, nehogy ki kelljen állnia értem.

Tényleg, mekkora áldás ez.

2014. márc. 8. 12:41
 13/16 anonim ***** válasza:
81%

hát tényleg hisztis vagy...

és a mostoha tesód kevésbé tűnik gonosznak mint te...

2014. márc. 8. 14:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy a kérdésemre válaszoltál! :)
2014. márc. 8. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem meg elég nagy paraszt mostohatesód van. Basszus. Ha valaki nem foglalkozik veled, az nem gonoszság, akkor nem leszel vele bunkó normál esetben. De pl a facebook üzeneteket megmutathatod anyukádnak vagy diktafonnal felveszed, ha valami olyat mond.
2014. márc. 8. 19:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező ,mennyi idős vagy? Gondolom még nem töltötted be a huszadik életévedet sem. Azok foglalkoznak ilyen felesleges dolgokkal akik még gyerekek ,vagy ennyire ráérnek. De ha érdekel a véleményem ,szerintem csak te kavarod a szart!
2014. márc. 16. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!