Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van itt valaki akinek akkor...

Van itt valaki akinek akkor születtett huga/öccse mikor ő már minimum 10 éves volt? Vagy te születtél akkor mikor a bátyád/nővéred legalább 10volt?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 13 és hugom lesz:)már nagyon várja az egész család mert anyum már régóta szeretne mégegy gyereket.én is nagyon várom de igazából kicsit tanácstalan vagyok.ki fogok így jönni a tesómmal?nektek ez hogy alakult?milyen kapcsolatotok volt?stb...Segítsetek!!! :(:

2014. márc. 4. 22:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Mivel heten vagyunk, van. :-)

Mi ebben a probléma?

Jól fogsz kijönni vele. Szeretni fogod. Aztán, amikor már nagykamasz lesz, addigra jó barátok lesztek.

2014. márc. 11. 21:11
 22/29 anonim ***** válasza:

Nekem van egy 10 évvel fiatalabb öcsém, és egy 20 évvel fiatalabb húgom. :)

A hugom még pici, vele még úgy nem lehet játszani, és vannak elegen, akik törődnek vele.

Az öcsém az nagyon édes. Tanulunk, bolondozunk, és ami jó, hogy tanácsokat kér tőlem. Amíg pici volt, addig én pesztonkáltam.

Van még egy 2 évvel fiatalabb öcsém is, hát vele a mai napig verekszünk is, de tudunk normálisan is viselkedni, és ha gond van, számíthatunk egymásra.

2014. márc. 11. 21:14
 23/29 anonim ***** válasza:

Én és az öcsém közt nincs ekkora korkülönbség, de az apukám és a legfiatalabb húga közt 10 év van, elég jól kijönnek egymással.:)

szerintem nem lesz semmi baj.:)

2014. márc. 11. 21:17
 24/29 anonim ***** válasza:
Én 11 és 14 voltam amikor a húgaim születtek. Jól kijövök velük, de jobban örültem volna ha kisebb a korkülönbség.
2014. márc. 12. 02:33
 25/29 anonim válasza:
dejo neked!én is 13 vagyok és én is szeretnék egy hugicát! egy féltestvérem van 10 év van koztunk de jol kijovunknés szerintem nagyon jol ki fogsz jonni vele toled fog mindent megtanulni te leszel a példaképe :)
2014. márc. 24. 16:50
 26/29 anonim ***** válasza:
Én 11 voltam, amikor Tesóm született :) már nagyon vártam, imádtam picinek, és most is, pedig már 20 éves :D jó érzés, hogy az embernek vagy testvére :) boldog testvérvárást
2014. ápr. 10. 14:05
 27/29 anonim válasza:
Minde15 éves koromban lett egy hugim, már majdnem 10 év telt el azóta, és mivel már nem lakom otthon, sajnos ritkán találkozunk. De imád, és mindenben utánoz, én vagyok a példaképe. :) 24/N
2015. máj. 25. 15:18
 28/29 anonim ***** válasza:
14 éves volt a bátyám ,mikor megszülettem és remek a kapcsolatunk.
2015. máj. 25. 15:18
 29/29 anonim ***** válasza:
Akkor én vezetek. Én és a féltestvérem között 23!! év van. Nem is ismerem és csókolomot köszöntem neki 5 évvel ezelőtt amikor legelőször és szerintem utoljára találkoztunk.
2016. ápr. 16. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!