Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van itt valaki akinek akkor...

Van itt valaki akinek akkor születtett huga/öccse mikor ő már minimum 10 éves volt? Vagy te születtél akkor mikor a bátyád/nővéred legalább 10volt?

Figyelt kérdés
Én most vagyok 13 és hugom lesz:)már nagyon várja az egész család mert anyum már régóta szeretne mégegy gyereket.én is nagyon várom de igazából kicsit tanácstalan vagyok.ki fogok így jönni a tesómmal?nektek ez hogy alakult?milyen kapcsolatotok volt?stb...Segítsetek!!! :(:

2014. márc. 4. 22:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Lányom 9 évvel idősebb a 8 hónapos fiamnál. Ő a pótanyuka.:))) A kicsi meg úgy néz rá, mint a szentképre, csak ha meglátja, vigyorog, kacag. A nagy meg megkattant, hogy kell még egy kistesó. :D
2014. márc. 5. 05:05
 12/29 anonim ***** válasza:
67%
Nyertem! :D Köztem és a legkisebb húgom közt 16 év van. Hát.. erre már nehéz azt mondta hogy van testvéri kapcsolat. Viszont a másik húgom csak 6 évvel fiatalabb, vele jó a kapcsolatunk. Nagyon is. :) Szerintem nálatok sem lesznek gondok.
2014. márc. 5. 06:40
 13/29 anonim ***** válasza:
77%
Azért kíváncsi lennék a 3 válaszommal mi a baj amiért le van pontozva!
2014. márc. 5. 07:53
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
#13 ne is törődj vele, én meg az #1 voltam
2014. márc. 5. 08:02
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Párom öccse 8 évvel fiatalabb a páromnál. Gyerekkorukban sokat játszottak együtt, járták az erdőt stb.,de ahogyan kamaszkorba léptek eltávolodtak. Most sem olyan szoros a kapcsoltuk, van hogy hetekig nem is tudnak a másikról, csak szülőkön keresztül. Viszont nővérem 10 évvel idősebb hugomnál, amikor hugom kicsi volt, meg tini akkor a kapcsolatuk inkább nővérem részéről az anyáskodás, pátyolgatás irányába ment el, viszont most, hogy már befejezte ő is a középiskolát, már mindenről tudnak beszélgetni, nagyon jó a kapcsolatuk. Tehát szerintem lányoknál is másképp alakulnak a viszonyok, szerintem szorosabb, mint a fiúknál.
2014. márc. 5. 08:28
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
5en vagyunk testvére, én 21, legkisebb húgom 10. Nagyon jól megvagyunk szeretjük egymást, egyáltalán nem látszik meg a korkülönbség:)
2014. márc. 5. 09:30
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
A kolléganőm 31 éves lesz, a húga 16, a férjem 34, a húga 20. Nem igazán látok különbséget, mindketten jól kijönnek a fiatalabb testvéreikkel, és nagyon jó "nagytestvérek".
2014. márc. 5. 13:32
 18/29 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszöm a választ!nagyon megnyugtatott:)én nem pontoztam le senkit mindenki zöldet kapott. , a többi nem én voltam:3
2014. márc. 5. 17:31
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Húgom és köztem 10 év van. Jó tesók vagyunk, most már én 34 leszek, húgom 24 éves. Az egyetlen ami rossz volt, hogy nagyon sokszor voltam bébiszitter, nem tudtam elmenni a barátnőimmel ide-oda, mert mindig én vigyáztam a tesómra. Viszont, lehet hogy ez miatt lett nagyon jó a kapcsolatunk, szinte anyja voltam.
2014. márc. 6. 08:37
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minél nagyobb a korkülönbség, annál jobban fogtok kijönni. Te sokkal érettebb leszel nála, ha elér abba a korba, hogy veszekedjen veled..
2014. márc. 7. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!