Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A barátom ma elkapta az...

A barátom ma elkapta az öccsét mikor ütögette a kismalacát evés közben és incselkedett a kajájával is, ezért belerúgott vagy háromszor majd a nyakát megfogva kilökte az udvarra, túlreagálta kicsit?

Figyelt kérdés
2014. márc. 1. 14:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem túlzás hogy elverte kicsit, végül is nevelő célzatú ez az egész
2014. márc. 1. 15:28
 12/22 A kérdező kommentje:
16 éves srácról van szó, a barátom pedig 22
2014. márc. 1. 15:30
 13/22 anonim ***** válasza:
86%
Kezdhetted volna ezzel, egy 16 éves srác már messze nem gyerek. Így aztán főleg jogos, hogy móresre lett tanítva.
2014. márc. 1. 15:38
 14/22 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem is túlreagálta. Nekem a húgom volt pelenkás korában ilyen provokatív (elvette az iskolás könyveim) én mindig úgy oldottam meg hogy ki vettem a kezéből, persze nem olyan erőszakosan és rácsaptam egy kicsit a pelenkára mikor kizavartam a szobából. Biztos hogy nem fájt neki. De legalább gyorsan megtanulta, mit nem szabad.
2014. márc. 1. 16:23
 15/22 anonim ***** válasza:
27%
Azért a rugdosás kicsit túlzás ha nem pelenkás, akkor egy nyakleves is elég lett volna szerintem.
2014. márc. 1. 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:
29%

A barátod egy barom!

Te is így fogalmazol -incselkedik-nem bántotta a malacot!

Mért ne játszhatna az állattal?

De még ha a barátod nem is játéknak gondolta, akkor mért nem szólt rá!

Könnyebb volt ütni-rugni mint szólni?

Te meg ha nem tudod eldönteni, hogy jogos-e a rugdosás, majd akkor tudni fogod, ha majd téged rugdos, meg a te nyakadat szorongatja!

2014. márc. 1. 17:23
 17/22 anonim ***** válasza:
43%
Mind a kettő egy agresszív f**z. De kifejthetnéd, hogy mit értesz a malac ütögetés alatt. Meg milyen malacról van szó.
2014. márc. 1. 17:32
 18/22 anonim ***** válasza:
49%
16-os. Neked az ütögetés az nem bántás? Akkor kívánom ütögessenek téged is meg, hisz az csak incselkedés, jó poén.
2014. márc. 1. 17:35
 19/22 anonim ***** válasza:
13%
Asszony és malac verve jó.
2014. márc. 1. 17:47
 20/22 anonim ***** válasza:
63%

Na ti nagy öccsvédők, ha majd a kölykötöknél erősebb kölyök így incslekedik meg kínozza a ti gyerekeiteket akkor is ezt modjátok! Nem üvöltözni meg a szülőkre fogni, hogy neveljék meg a kölyküket!

Állszent szájkaratésok.

2014. márc. 1. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!