Mit csináljak ha 10 éves húgom kiszökdös itthonról hogy egy cigány fiúval találkozgasson?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 13:52
1/20 anonim válasza:
Szólj a szüleidnek..
Nem a fiú nemzetisége, hanem a szökdösés miatt..
10 évesen nagyon nem normális ha egy kisilány kiszökik...
Később nagyobb bajok lesznek, ez nem olyan dolog, hogy falaznod kell a tesódnak..
Vannak dolgok amikkel nem lehet játszani...ez ilyen..
2/20 anonim válasza:
szolj a szülöknek vagy foglald el a hugod másal h ne arra koncentràljon
3/20 anonim válasza:
A szüleidnek mindenképpen szólj. Elkél itt az atyai pofon.
4/20 anonim válasza:
Szerintem meg sem a kiszökdösés, sem az nem normális, hogy cigányokkal találkozgat... szólj a szüleidnek, minél előbb...
5/20 anonim válasza:
Meg a húgodat is gang bangben...
6/20 anonim válasza:
A cigányból kolbász lesz a húgodból meg creampie.
7/20 anonim válasza:
szólj a szüleidnek, a hugod érdekében
9/20 anonim válasza:
először beszélj vele magyarázd el neki hogy ezt nem teheti meg hogy romával találkozgat nekik is meg van a saját világuk és nekünk is.
Meg hogy 10 évesen egy kicsit még kicsi ahhoz hogy szökdössön.
aztán ha még egyszer meglátod azzal a gyerekkel szólj a szüleidnek.
Nekem is van egy húgom én valószínűleg a gyerekkel is beszélnék bár az lehet túlzás.
10/20 anonim válasza:
Lődd le a fekát, és verd tarkón a hugod. Hogy tayulja meg, nem szép dolog ez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!