Mit tegyek, hogy elengedjenek itthonról szilveszterkor?
17 éves lány vagyok, és most először seretnék elmenni itthonról szilveszterkor egy házibuliba. Nem vagyok bulizós, soha sehonnan nem jöttem haza túl későn, vagy részegen, mégsem engednek semmit. Már szinte mindent megpróbáltam, köny9
örögtem hogy engedjenek el, de nem. Mit mondjak nekik? A többiek már rajtam röhögnek, hogy a szüleim sehova nem engednek.
Ha már mindent megpróbáltál akkor semmit nem tudsz tenni. Akkor vigasztald magad azzal, hogy jövő szilveszterkor 18 éves leszel, csak elengednek majd..
De van egy utolsó lehetőség még amit megtehetsz. (nálunk ez bevált)
A legjobb barátnőm akivel szilveszterezni akartam az anyukájával együtt eljött hozzánk, és ők kértek engedélyt, hogy elmehessek bulizni a barátnőmmel. Apámnak nem volt képe nemet mondani, így elengedett. De betartottam a szabályt. Hajnali 1 órakor hazamentem ahogy apám kérte, és nem ittam, ahogy anyám kérte. Utána már mindenhová elengedtek.
Azt mondják, az sem érdekli őket, ha 18 éves vagyok, nem tudok mit csinálni. :( Az a baj, hogy nem a barátnőmékhez mennénk, így az ő szülei nem jöhetnének át elkérni engem.
2. válaszoló, mit hányszor akarok kiírni? Ezt a kérdést? Most írtam ki először, mivel most közölték itthon, hogy nem mehetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!