Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha 10 éves...

Mit csináljak ha 10 éves húgom kiszökdös itthonról hogy egy cigány fiúval találkozgasson?

Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 13:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
Az nem mindegy, hogy hasonló 10 év körüli fiúhoz szökik ki játszani, vagy egy jóval idősebb fiúhoz...
2014. febr. 4. 11:22
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

Szólj a szüleidnek. Egyébként még tudnék tanácsot adni, ha megírnád privibe, hogy hogyan szökik ki, és írd meg hány éves vagy (mennyit tudsz tenni a húgod érdekében és a nemedet is hogy mennyire tudsz rá hatni és mivel).

Egyébként 11 éves és lány vagyok, de a fiúk hidegen hagynak.

2014. febr. 4. 14:34
 13/20 anonim válasza:
csavarj le neki egy bitang nagy maflást aztán jelentsd fel pedofiliáért
2014. febr. 6. 12:58
 14/20 energy500 válasza:
szólj mindenképpen a szüleidnek mert ki tudja hogy a hugodat mire tanítja egy cigány srác ha rosz dolgokra tanítja nagy korában még roszabb lesz
2014. febr. 9. 20:00
 15/20 Fofo válasza:

Próbálj meg beszélni a kishúgoddal, mert biztos van valami oka, hogy kiszökik. Persze a szerelem, nem 10 éves korban kezdődik, szóval ezt ne fogad el! Ha nem tudsz rá hatni, beszélj a szüleiddel, de legyetek óvatosak, mert nem lehet tudni, mi van a kicsi lány fejébe. Én mikor 10 éves voltam hasonlót tettem, és amikor nővérem próbált velem beszélni, elszöktem 4 napig kerestek. Így kicsit tapasztalatból írok. Próbáljatok minél több időt vele lenni, minél többet foglalkozni vele.

A srác származása mindegy, ha rendes, és nem csak meg akarja rontani a kishúgodat!

2014. febr. 10. 08:49
 16/20 anonim ***** válasza:
A kérdező már tojik ránk... :( Nem képes megírni, hogy egy 9-10 éves kisfiúhoz szökik-e ki játszani, vagy egy jópár évvel idősebbhez... Így aztán a kommentek is szélsőségesek... :(
2014. febr. 10. 09:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Már szóltam a szüleimnek. Igazából egy szintén 10 éveshez szökött ki. Azóta úgy leüvöltötte apám a fejét hogy már nem is próbálkozik vele. A válaszokat köszönöm.
2014. febr. 10. 17:00
 18/20 anonim ***** válasza:
38%

"egy szintén 10 éveshez szökött ki." - és ezért leüvölteni a fejét?? Egy életre traumát kaphat miatta!

Mondd kérdező, nem csak marhára irigy vagy a kishúgodra, hogy neki akad játszótársa? - Neked meg talán nem...? :((

2014. febr. 11. 04:12
 19/20 anonim ***** válasza:
32%

Uristen!!!

Miez rasszista oldal.???

Nem mindegy h cigany v magyar a gyerek akihez kiszokik a kislany?!!

Gyerek az a lenyeg.

Kezet foghatok hitlerel.es szegyejetek magatokat!

(Tisztelett a kivetel).

2014. febr. 12. 20:08
 20/20 anonim ***** válasza:
24-es írásodból is kiderül ki vagy! Nem tetszik hogy fajtádat útálják?
2014. febr. 13. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!