Mit csináljak ha 10 éves húgom kiszökdös itthonról hogy egy cigány fiúval találkozgasson?
Szólj a szüleidnek. Egyébként még tudnék tanácsot adni, ha megírnád privibe, hogy hogyan szökik ki, és írd meg hány éves vagy (mennyit tudsz tenni a húgod érdekében és a nemedet is hogy mennyire tudsz rá hatni és mivel).
Egyébként 11 éves és lány vagyok, de a fiúk hidegen hagynak.
Próbálj meg beszélni a kishúgoddal, mert biztos van valami oka, hogy kiszökik. Persze a szerelem, nem 10 éves korban kezdődik, szóval ezt ne fogad el! Ha nem tudsz rá hatni, beszélj a szüleiddel, de legyetek óvatosak, mert nem lehet tudni, mi van a kicsi lány fejébe. Én mikor 10 éves voltam hasonlót tettem, és amikor nővérem próbált velem beszélni, elszöktem 4 napig kerestek. Így kicsit tapasztalatból írok. Próbáljatok minél több időt vele lenni, minél többet foglalkozni vele.
A srác származása mindegy, ha rendes, és nem csak meg akarja rontani a kishúgodat!
"egy szintén 10 éveshez szökött ki." - és ezért leüvölteni a fejét?? Egy életre traumát kaphat miatta!
Mondd kérdező, nem csak marhára irigy vagy a kishúgodra, hogy neki akad játszótársa? - Neked meg talán nem...? :((
Uristen!!!
Miez rasszista oldal.???
Nem mindegy h cigany v magyar a gyerek akihez kiszokik a kislany?!!
Gyerek az a lenyeg.
Kezet foghatok hitlerel.es szegyejetek magatokat!
(Tisztelett a kivetel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!