Szerintetek tényleg én vagyok mindenben a hibás?
Az egész ott kezdődött, hogy a tesom (fiú, én lány vagyok) vacsorázott. Épp tejet ivott a konyhában, én ott sürögtem-forogtam, tényleg nagypon kicsi ott a hely, nem birtam kikerülni, VÉLETLENÜL meglöktem, megakadt az ujja a bögre fülébe, és rá ment a nadrágjára a tej. Mingyárt lázadt, hogy az egyetlen normális nadrágja, meg hogy most nincs mibe mennie hnap versenyre. Én MEGPRÓBÁLTAM jóvá tenni, hogy vizzel "kimosom" a folto(ka)t, mert a saját reuhámon is így szoktam elintézni, hogy ha valami sürgős. De ő ezzel nem elégedett meg, csak lázadt, veszekedett. Ott hagyott a konyhában, bejött, veszekedett anyuval e miatt, apu meghallotta, hogy a tesom vitázik, megverte, meg olyat mondott neki, hogy hnap nincs edzés hanem megy a kertbe. Anyu nem mondott nekem semmit, nem kezdett el b*szogatni, csak berakta a mosógépbe néhány más ruhával, azt mondta hogy ki mos a gép és megszárad.
Am meg a lelkem kiteszem sokszor, pár nappal ezelőtt is mikor a szüleink nem voltak 2 napot itthon, a lelkem kitesttem, megfőztem, megcsináltam amit kellett, elkészítettem, ahová mennie kellett, most is megpróbáltam jóvá tenni a hibámat, és csak lázad velem, meg nem csak velem, hanem anyuval is. Valójában ezért bántotta apu. Mit a véleményetek? Minden az én hibám?
18/L
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igyekszem tartani, de annyit még tudni kell rólunk, hogy ég és föld vagyunk. Én nyugodt, csendes kamasz voltam, ő meg lázadós kamasz, ha valami nincs úgy, ahogy ő elképzeli, mingyárt hisztizik.
Én tényleg úgy érzem, hogy kiemelik, mert neki vág az esze mint a borotva, versenyekre jár, én meg nehezebben tanulok. És sztem ez is közrejátszhat, h azt hiszi, neki mindent lehet. Nem 1x, nem 2x olyan megjegyzéseket kaptam tőle, amik nagyon rosszul estek.
Bocs, de szerintem te vagy a hibás. Miért nem tudsz szólni, hogy menjen odébb 2 lépést? Azon kívül, a tejet nem lehet kitisztítani csak vízzel, és nehogy már tejes nadrágban menjen versenyre.
Apádnak is gratulálok, hogy megverte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!