Kötelességünk eltartani a párom egész családját?
Párom külföldön dolgozik, számukra ez egyenlő azzal hogy vastagon állnak a 20ezresek a pénztárcánkban. Közben ilyenről szó sincs. Édesanyámék lakunk, nekik nem fizetünk SEMMIT. Gyűjtünk a tavaszi építkezésre.
Nos, alig jött haza a párom aznap jött a húga hogy pénz kellene mert nincs fa (közben zsákkal árulják a fát). Szerintem a férjének is dolgoznia kellene.
Ma a párom találkozott az édesapjával aki közölte a két kis unokának tüdő gyulladása van.
A párom öccsének 20 éves létére 2 gyermeke van, az 2 és 1 évesek. Nem dolgoznak, és nem tudja a saját családját eltartani.
Szerintem nem nekünk kéne erről gondoskodni. Gonoszak vagyunk??
Nem kéne minden embert a vállunkra venni, ezzel csak vissza élnek.
Ha nekik adunk adjunk másnak is.
Mi sem a fáról szedjük, és nagyon pipa vagyok, hogyha oda megyünk sem a hugica sem az öccsike annyit sem kérdez meg hogy hogy vagy!
attól függ...a segítség oda-vissza megy? párommal mi is 21 évesek vagyunk, úton a második baba, el tudjuk tartani őket, nem az életkor a legfőbb..
Ha a párod ad nekik pénzt, akkor hagyd, mert lehet hogy viszakapjátok valamilyen formában mégha nem is tudsz róla. és meglehet az is hogy nem nagy összegről van szó.
ezt elsősorban a pároddal kellene megbeszélni, ő mit gondol erről az egészről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!