Meg mondtam a noveremnek mit gondolok igazabol a kapcsolatarol es nagyon megharagudott, nem tudom, hogy jol tettem e?
20 evesen osszejott a parjaval ra egy evre terhes lett. Ket eves volt a gyerekuk amikor a pasi elhagyta egy masik no miatt, de haza-haza jart sexelni. A noverem a mai napig kur v@za a masik not, a masik no nem tud a sex-kapcsolatukrol ami 6 eve folyamatosan tart.
Hivogatja, fenyegeti a not. A pasi is hibas mert hazudgal hogy nem tudja elhagyni a masik not mert kozosen vettek hitelre lakast, es hogy mindket not egyforman szereti.... ossze vissza beszel.
A lenyeg hogy a no feljelentette a tesom zaklatasert (ami igaz is) es en elmondtam hogy a masik nonek igaza van es ez mar beteges amit muvel. Osszevesztunk ugy erzi nem allok melle.
Tényleg az agyára ment, hogy ott hagyták és valószinüleg az is zavarja, hogy a pasi csak üritésre használja.
Itt kb semmit nem tudsz csinálni. Legjobb ötlet ami eszembejut, hogy mond el a nővéred és pasija viszonyát a nőnek, az kipenderíti a pasit, a pasi a nővéredhez szalad és élnek nem boldogságban míg meg nem halnak.
Teljesen jól tetted.
Összességében jó ember a sógorom, és abba sosem szóltam bele, hogy ők ketten egymással hogyan rendezik le a dolgokat, kéretlenül még véleményt sem mondtam.
De amikor egy-két húzása miatt más is hülye helyzetbe került a családból, akkor azért nem rejtettem véka alá a mondandómat, hogy "Hugi hallod, ezért már régen seggbe kellet volna rúgni a férjedet"
Ahogy írták, nem attól vagy jó testvér, hogy bólogatsz, és adott esetben a nyilvánvaló hülyeséget támogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!