Meg mondtam a noveremnek mit gondolok igazabol a kapcsolatarol es nagyon megharagudott, nem tudom, hogy jol tettem e?
20 evesen osszejott a parjaval ra egy evre terhes lett. Ket eves volt a gyerekuk amikor a pasi elhagyta egy masik no miatt, de haza-haza jart sexelni. A noverem a mai napig kur v@za a masik not, a masik no nem tud a sex-kapcsolatukrol ami 6 eve folyamatosan tart.
Hivogatja, fenyegeti a not. A pasi is hibas mert hazudgal hogy nem tudja elhagyni a masik not mert kozosen vettek hitelre lakast, es hogy mindket not egyforman szereti.... ossze vissza beszel.
A lenyeg hogy a no feljelentette a tesom zaklatasert (ami igaz is) es en elmondtam hogy a masik nonek igaza van es ez mar beteges amit muvel. Osszevesztunk ugy erzi nem allok melle.
Te meg nem tudsz helyesen írni! Na bumm!
(A kedvencem a "sex", így s-sel... Megértjük ám úgyis, hogy "szex".
Tényleg nem tud helyesen írni, de ez nem válasz a kérdésre...
Jól tetted, hogy megmondtad - ha nem teszed, talán fel sem tűnik neki, hogy ő a hülye. Néha többet segít az, ami a másikat megbántja, de erre csak idővel jön rá az ember.
Igen tudom, hogy rossza a helyesirasom es a mobilrol netezes csak ront rajta.
Azt nem tehetem meg, hogy nem foglalkozok vele, mert hozzam jon es engem hiv ha bajban van. Sokat iszik es egyszer mar ongyilkos is probalt lenni.
8 eves a lanya es neki panaszkodik.
De igen jar szolariumba, en nem mert erzekeny a borom.
De ennek mi koze a kerdeshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!