Szégyelte már magát vki azért, hogy hányan vannak testvérek?
nem...nagyon sajnáltam, hogy csak 2-en vagyunk
én is meglepődök, mert szokatlan...tehát ha elmondod, hogy 6-an vagytok, akkor meg fogok lepődni, de nem negatívan, amit te nem feltétlenül tudsz meg..:D
van ismerősöm akik sokan vanank (6) nagyon jól működik a családi életük, felnézek rájuk.
Én anyum a 10. gyerek a családjukban
őt nem irigylem, metr nagyon rossz gyerekkora volt... neki azért volt enyi testvére, mert a szülei soh nem védekeztek, és nem is nevelték őket, csak voltak
Én mindig is irígyeltem a sokgyerekes családokat. Nekem sajnos csak egy tesóm van.
Én négy gyereket szerettem volna, három sikerült :-)
A csodálkozás pedig természetes. Ma már nem "divat" a sok gyerek, bár sokaknál ez vallási megfontolásból van így. (Gondolj csak bele, az 1900-as évek elején teljesen természetes volt a 9-11 fős gyereksereg családonként.) Biztos vagyok benne, hogy a gyerekek sok olyan dolgot tanulnak meg, amit az egy-két gyerekes családokban nem tudnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!