Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az én anyai örökségemet /még...

Az én anyai örökségemet /még él az édesanyám/ a növérem megválthatja tőlem?

Figyelt kérdés
50% az édesanyámé 50% a növéremé az apai részt már kifizette a növérem nekem mivel ö maradt az édesanyámmal a szülöi házban, de most szeretné ha 100% ban az ővé lenne

2014. febr. 6. 16:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10.

Onnan tudom, mert leírta üzenetben,hogy a nővére fizetni azt viszont nem akar, amit nem értek, hogy miért nem ide írt,de én itt válaszoltam rá, abban, amit lepontoztatok és reagáltál rá.

Amúgy sehol nem írja a kérdésben sem, hogy ki szeretné fizetni a nővére.

Bár abból elég nehéz kimazsolázni bármit is.

A lényeg az, hogy jogilag nem tehet semmit, ha anyuka és a nővére így döntenek.

2014. febr. 7. 08:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Utolsó, a nővére "megváltani" szeretné az anyától a későbbiekben rámaradó részt, ez a "kifizetni" szinonimája szerintem.

Az apai részt (aki valószínűleg már meghalt) pedig már ki is fizette neki, tehát nem valószínű, hogy most át akarja verni.

2014. febr. 7. 11:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Ja bocs, rosszul olvastam a válaszod, te kaptál privátot, hogy fizetni nem akar. Na az szívás, mert teljesen neked van igazad, megcsinálhatják, hogy kihagyják az örökségből.
2014. febr. 7. 11:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Az anyukám nem akar kisemmizni ő akarná inkább a nővérem helyett kifizetni a" részemet" nem tudom mikor lesz ennek már vége de szeretnék már tul lenni rajta a növérem szeretné a "részemet de fizetni nem akar amit persze nem is most kellene rögtön kifizetni hanem késöbb is ki lehet .
2014. febr. 7. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:

De ez nagyon egyszerű! Ha az anyukád nem szeretné, hogy te rosszabbul járt, akkor ne írassa át a nővéredre vagy csak akkor, ha már kifizetett téged a tesód!

Én nem értem továbbra se igazából hol a probléma, ha ezt az anyukád se szeretné, csak a nővéred!

2014. febr. 7. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!