Megcsókolt a nővérem vőlegénye, mindenki rám haragszik. Mit csináljak most?
Az tény, hogyha ez tavaly történt volna, akkor én is benne lettem volna a dologban, de megváltoztam.
15 éves koromban bekerültem egy társaságba, ahol minden csillog, folyton buliztunk, jól éreztük magunkat. Nem bántam meg, mert olyan helyeken voltam, ahová amúgy nem jutottam volna el és élveztem.
De kicsit visszavettem, mert tudtam, hogy nem lesz jó vége, ha úgy folytatom. Igyekszem változni, még akkor is, ha ebben a legtöbben kételkednek.
Tegnap este megcsókolt a nővérem vőlegénye és elmondtam a nővéremnek, aki rám akadt ki. Azt hiszi, hogy én csábítottam el, mert nem bírom ki, ha egyszer ő is boldog és csak akkor vagyok elégedett, ha minden körülöttem forog és mindenki rám figyel.
Tudom, hogy ellenem szól, hogy együtt voltam már nős férfiakkal, a legjobb barátnőm barátjával, amikor ők még együtt voltak és hogy sok probléma volt velem.
A szüleim is megtudták és senki nem érti meg, hogy én igyekszem változni, de így nehéz.
Ami megtörtént, megtörtént.
De muszáj volt, hogy ezt a nővéred is megtudja?
nem lett volna egyszerubb, nem elrikacsolni?
sejthetted, h ez lehet belole.
nekem szerencsem volt nyilvanos helyen tortent hasonlo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!