Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megcsókolt a nővérem vőlegénye...

Megcsókolt a nővérem vőlegénye, mindenki rám haragszik. Mit csináljak most?

Figyelt kérdés

Az tény, hogyha ez tavaly történt volna, akkor én is benne lettem volna a dologban, de megváltoztam.

15 éves koromban bekerültem egy társaságba, ahol minden csillog, folyton buliztunk, jól éreztük magunkat. Nem bántam meg, mert olyan helyeken voltam, ahová amúgy nem jutottam volna el és élveztem.

De kicsit visszavettem, mert tudtam, hogy nem lesz jó vége, ha úgy folytatom. Igyekszem változni, még akkor is, ha ebben a legtöbben kételkednek.

Tegnap este megcsókolt a nővérem vőlegénye és elmondtam a nővéremnek, aki rám akadt ki. Azt hiszi, hogy én csábítottam el, mert nem bírom ki, ha egyszer ő is boldog és csak akkor vagyok elégedett, ha minden körülöttem forog és mindenki rám figyel.

Tudom, hogy ellenem szól, hogy együtt voltam már nős férfiakkal, a legjobb barátnőm barátjával, amikor ők még együtt voltak és hogy sok probléma volt velem.

A szüleim is megtudták és senki nem érti meg, hogy én igyekszem változni, de így nehéz.

2014. jan. 12. 14:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
96%

Két ember kell egy csókhoz. Miért hagytad, hogy ölelgessen? Ha te nem hagyod, és a szád helyett egy visszakézből érkező pofont kap, akkor most nincs ez a baj.

Kettőn áll a vásár. Te hibás vagy, hogy hagytad, ő meg hibás, hogy megtette.

2014. jan. 12. 14:50
 12/24 anonim ***** válasza:
97%
Ami megtörtént azon nem tudunk változtatni!De ha felismerjük,hogy mi a hiba bennünk és mi az ami előrébb visz minket az már egy jó jel.Mindenki követ el hibákat..és ítélkezik is...ez az élet rendje!Viszont a megbánás is egy erény és tulajdonság.Saját hibáinkon okulva válhatunk jobb emberekké!Javaslom,hogy mindig maradj és légy őszinte...úgy másokhoz mint magadhoz! :) Vállald a hibáidat is de a jó tulajdonságaidat is.Azokra hallgass akik megértenek és veled is őszinték!
2014. jan. 12. 14:52
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Én nem értem a felháborodást. A férfinek senki sem tartott fegyvert a fejéhez, hogy megcsókolja a kérdezőt, ez még akkor sem lenne így, ha valóban ő csábította volna el. Persze meg lehetett volna előzni, de akkor majd megy és megcsókol mást! Nem mindegy, hogy kivel csalja meg a jövendőbelijét, ha egyszer egyértelmű, hogy ő képes erre?
2014. jan. 12. 15:00
 14/24 anonim ***** válasza:
96%

Ami legnagyobb hibát elkövettél:

"ő nyomult tegnap, hogy én sokkal jobb vagyok, mint a nővérem, ezt mindenki látja és hasonlókat mondott"

Itt, már az elején ott kellett volna hagyni és visszamenni a társaságodhoz, nem pedig tovább űzni-fűzni a témát.

Nem szabad hagyni az ilyen nyomulást, még csírájában el kell fojtani. Mert ha aztán tovább megy, még ha tiltakozol is, könnyen előfordul, hogy utána beijed, hogy nem-e visszahallja tőled valaki, ezért ezt megelőzendően úgy adja elő, mintha te kezdtél volna ki vele, és ha kettőtök közül neked van inkább olyan múltad, hogy el lehet rólad képzelni, nagy eséllyel neki hisznek.

2014. jan. 12. 15:02
 15/24 anonim ***** válasza:
74%
Ez nagyon érdekes, tudod attól, hogy szép vagy, még nem kéne, hogy így tapadjanak rád a házas férfiak, meg hogy ilyen helyzetekbe keveredj. Sok szép lány van, mégsem keverednek ilyen helyzetekbe. Tudod, hogy miért? Mert vannak, akik direkt úgy viselkednek, hogy tapadjanak rá. A kisugárzásuk olyan. És tudod mit? Befolyásolhatod. Amikor 18 körül voltam, diszkóba jártam. Ha akartam, tapadtak rám a fiúk, ha nem, akkor egy darab se környékezett meg. És te nagyon jól tudod, mikor nézel ki csábítóan. Lehet, hogy adott pillanatban nem úgy néztél ki, de hogy volt már, hogy úgy látta az a pasas, hogy nyomulhat, az is biztos. Aki pedig nem akarja, hogy nyomuljanak rá, az hárít, ahogy az első vagy második hozzászóló írta. Lefogta mind a két kezed, hát én biztos tökönvágtam volna, na attól engedett volna a szorításból. De te semmit nem tettél, csak hagytad, hogy megcsókoljon. Mész az utcán este, elkapnak, te meg csak állsz és megvárod, hogy megerőszakoljanak?
2014. jan. 12. 15:16
 16/24 anonim ***** válasza:
72%

Bocs, de én meghallgatnám a pasas verzióját is!!

Mert neked azt sem hiszem el, hogy ő kezdeményezett.

2014. jan. 12. 15:53
 17/24 anonim ***** válasza:
83%

"Tudom, hogy ellenem szól, hogy együtt voltam már nős férfiakkal, a legjobb barátnőm barátjával, amikor ők még együtt voltak és hogy sok probléma volt velem."

LOL, ezen igen jót röhögtem. :) A jóég tudja, hogy vajon miért tartanak téged is hibásnak a dologban.

2014. jan. 12. 16:06
 18/24 anonim ***** válasza:
74%

"Tudom, hogy ellenem szól, hogy együtt voltam már nős férfiakkal, a legjobb barátnőm barátjával, amikor ők még együtt voltak és hogy sok probléma volt velem. "

És 18 éves vagy. Ezek után ne csodálkozz, hogy nem hiszik el, amit te mondasz. A bizalmukat elvesztetted. Szegény tesód, a vőlegényében és a testvérében is csalódik egyszerre :(

2014. jan. 12. 17:24
 19/24 anonim ***** válasza:
Attól függ férfi vagy-e.
2014. jan. 13. 09:44
 20/24 anonim ***** válasza:
33%

15-nek teljesen igaza van.

Mivel már rutinos versenyző vagy ilyen téren, ezért pontosan tudhattad, hogy mi fog történni. Aki ennyit qrv*lkodott már életében, mint te, annak biztosan nem esik nehezésre felirsmerni a jeleket. Amikor tehát észlelted, hogy ez a férfi rád hajt, akkor szépen fel kellet volna állni, és elmenni. Akkor nem lenne a balhé.

2014. jan. 13. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!