Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, hogy ne használjon...

Mit tegyek, hogy ne használjon ki a testvérem?

Figyelt kérdés
Úgy érzem a testvérem nem veszi figyelembe, hogy már önálló életet élek és nem hagy nekem levegőt. Külön élek a párommal már jó pár éve, de mióta megszülettek a gyerekeik, azóta teljesen rám szálltak. Amikor van egy kis szabadídőm rögtön jönnek, hozzák a két gyereket és lepasszolják nekem azzal a felkiáltással, hogy mennyire hiányoztam nekik. Hétvégente minimum egyik nap mindig itt vannak, de most az ünnepek alatt szinte majdnem folyamatosan. Pihenni, magammal/párommal foglalkozni szinte alig tudtam. A párom szerint egy lúzer vagyok (egyetértek vele), mert nem tudok nemet mondani, de amikor egyszer megemlítettem a húgomnak, hogy jó lenne hahétvégén nem jönnének akkor elkezdett bőgni hogy én nem szeretem meg nem tőrödök a gyerekek érzéseivel sem. Maradt minden ugyanúgy és most mégrosszabb a helyzet mert már azért is megharagszik ha túl hamar (este 7kor) hazaküldöm a kicsiket. Azt mondja sosincs ideje kikapcsolódni, meg hogy én nem tudom milyen nehéz két gyerekkel folyamatosan minden nap ésatöbbi ésatöbbi... néha már úgyérzem megkattanok de nyelek egyet de ami most kiakasztott hogy most azért is megsértődött amiért nem tudtam nrki venni ajándékot névnapjára. Egyszerűen nem érti, hogy mi csórók vagyunk, örültünk hogy a karácsonyt túléltük anyagilag. Ő mindig drága ajándékot vesz, én már mondtam sokszor ne tegye de megteheti mert nekik megvan mindenük. Mit tegyek? Legyek szemét vele és küldjem el a francba amíg nem kap észbe? Én próbálok jó lenni hozzá, de azt érzem soha semmi nem elég :(
2014. jan. 5. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mintha a pár évvel előtti magamat olvasnám. Tudod mi a poén az egészben, nekem is született egy fiam, egy percet se vigyáztak rá, pedig nekünk semmilyen segítségünk nincs. És az a válasza, hogy neki nincs türelme már más gyerekéhez. Volt, hogy egy fogorvost nem tudtam elintézni és ő még sajnálkozva, hogy tudja miről beszélek. Hát akkor neki tudtam volna ugrani, hogy mégis mit tud, amikor én anno mindig ott voltam és a családjából mindenki. Ne hagyd magad, mert, ha neked véletlenül születne egy, hidd el egy percig nem segítene.
2014. jan. 6. 00:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Jól érzed, kihasznál. De ha ennyire nem tudsz nemet mondani, akkor kérj érte pénzt, megmondod hogy szivesen vigyázol a gnyerekekre hetetnte többször, de nem ingyen, mert az az idő neked kiesik. Meglátod, az lesz az utolsó alkalom, amikor a tesókád rádsózza a kis tündéreket :DD
2014. jan. 6. 17:11
 13/14 anonim ***** válasza:

hát nem tudom

ha nekem nem lehet, én örülnék ha gyerekek sokat lennének nálam

koncentrálj a gyerekekre

az sem igaz, hogy nem tudsz együtt lenni a pároddal mert egy héten egy napot ott vannak

persze más dolog, ha utálod a gyerekeket, akkor simán legyél annyira undok és bunkó a hugoddal hogy igazán megsértődjön. ha ügyesen csinálod évekig látni sem fogod, de hát ez volt a cél, nem?

döntsd el mit szeretnél

2014. jan. 9. 03:00
 14/14 anonim ***** válasza:
mit tegyek ha a tesom köteszik és rászolsz és mégjoban csinalja??
2014. jan. 20. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!