23 feletti ember hogy viselkedhet így?
Mikor öcsém(16 volt akkor) is rászokott cigire és meg lett neki engedve(...mert különben a drogos havejaival lógott volna, azokhoz ment volna cigizni..) rendszeresen mikor kimegy bátyám hívja magával öcsémet is cigire.
Tehát öcsém kiment volna egy nap magától mondjuk 5ször, így pedig kb óránként, 40percenként rágyújtottak..
Meg úgy jön be cigiről, hogy elszívja az utsó slukkot, elnyomja, és már nyitja is az ajtót, és közbe fújja "kifelé"..
Kimegy az én kabátomban cigizni, pedig tudja jól, hogy nagyon nem bírom azt a sz*r cigit, rosszul vagyok a füstjétől.
(+ én nem szeretném az ő hülyesége miatt esetleg elk*rni az egész életem, mert véletlenül pont én kapok rákot)
Ha közbe kimegyek velük, arrébb állok pár méterrel, és beszél valamit, de úgy hogy én nem hallom, szólok neki hogy mit mondott, nem hallom innen, erre elkezd poénkodni , sz*rik bele, hogy hogy érzem magam ettől, mintha ott sem lennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!