Mit tegyek, ha ennyire nem jövünk ki jól?
Sziasztok!
18 éves lány vagyok, elég sok rossz dolog ért már az életben, így nem én vagyok a világ legboldogabb és legmagabiztosabb emberre, de mostanában kezd helyre rázódni minden, kivéve a bátyámmal valókapcsolatomat.
Féltestvérem, 15 év van köztünk, ő már azt sem akarta, hogy megszülessek, aztán végül elfogadott. (egyébként van másik tesóm is, ő is szintén féltestvér)
Nem mondom azt, hogy legjobb testvérekként viselkedtünk, inkább csak úgy elvoltunk.
A természete nagyon furcsa. Nagyon hirtelen haragú, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja egyből ordítozik, csapkod, káromkodik és duzzog. Ezért utálom a családi összejöveteleket is (pl karácsony, szülinap) mert biztos, hogy káromkodik, üvöltözik. Én ezt már olyannyira nem tudom elviselni, hogy ilyenkor mindig elvonulok a szobámba és sírok, de annyira, hogy már hánynom is kell.
Baromi irritáló stílusa van, teljesen eltérőek vagyunk, semmiben sem hasonlítunk. Én próbáltam már közeledni, de nem sikerült.
Éppen költözik (felújítjuk a lakását) de még hónapokig itt lesz, meg ugye utána is lesznek családi összejövetelek.
Mi lehetne a tőlem legjobb viselkedés vele szemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!