Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, ha ennyire nem...

Mit tegyek, ha ennyire nem jövünk ki jól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

18 éves lány vagyok, elég sok rossz dolog ért már az életben, így nem én vagyok a világ legboldogabb és legmagabiztosabb emberre, de mostanában kezd helyre rázódni minden, kivéve a bátyámmal valókapcsolatomat.

Féltestvérem, 15 év van köztünk, ő már azt sem akarta, hogy megszülessek, aztán végül elfogadott. (egyébként van másik tesóm is, ő is szintén féltestvér)

Nem mondom azt, hogy legjobb testvérekként viselkedtünk, inkább csak úgy elvoltunk.

A természete nagyon furcsa. Nagyon hirtelen haragú, ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja egyből ordítozik, csapkod, káromkodik és duzzog. Ezért utálom a családi összejöveteleket is (pl karácsony, szülinap) mert biztos, hogy káromkodik, üvöltözik. Én ezt már olyannyira nem tudom elviselni, hogy ilyenkor mindig elvonulok a szobámba és sírok, de annyira, hogy már hánynom is kell.

Baromi irritáló stílusa van, teljesen eltérőek vagyunk, semmiben sem hasonlítunk. Én próbáltam már közeledni, de nem sikerült.

Éppen költözik (felújítjuk a lakását) de még hónapokig itt lesz, meg ugye utána is lesznek családi összejövetelek.

Mi lehetne a tőlem legjobb viselkedés vele szemben?

2013. nov. 12. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A barátainkat megválogathatjuk, a rokonainkat nem. de azt hogy tartjuk e velük a kapcsolatot, mi döntjük el...
2013. nov. 12. 17:34
 2/3 anonim válasza:
Szerintem az ilyen alkamakkor próbálj meg vele kedvesen viselkedni, esetleg érdeklődni a dolgai iránt, ilyesmi, fölösleges magadnak lelkiismeret-furdalást okozni, hogy te is bunkón viselkedsz vele, egyébként meg kerüld el, ahol csak lehet(ha már nem nálatok lakik). Bár ki tudja, lehet, hogy ha rendes vagy vele, egy idő után mégiscsak feloldódik, végülis lehet, h valamiért mindig támadásnak véli, ha közeledni akarsz hozzá, nem? Én ismerek ilyen embert. De ha elég kitartó vagy, egy idő után mégiscsak beválik. Vagy próbálj meg egy bizonyos idő különélés után pl facebookon beszélni vele, lehet, h írásban könnyebben/másképp kommunikál, főleg ha esetleg mégiscsak hiányzol neki,annak ellenére, h otthon mindig kikészít:)
2013. nov. 12. 21:04
 3/3 anonim ***** válasza:
utóbbi jó ötlet ez egy közönséges robotprogrammal is megy
2013. nov. 13. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!