A párom azt akarja, hogy engedjem meg, hogy a testvére egy darabig nálunk lakjon. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Albérletben élünk egy kétszobás, kertes házban. A párom öccse nem dolgozik. Ti mit tennétek a helyemben?2013. nov. 11. 19:31
31/35 anonim válasza:
Azzal legyél tisztában, hogy nő akárhány lehet az ember életében, de a testvére mindig a testvére marad. Legyen az akármekkora link, akármilyen szemét, akkor is a testvére, és ha támogatod a döntést, ha nem, akkor is segíteni fog neki. Az más kérdés, hogy meddig marad és milyen feltételekkel, de az egész történet ebből indul ki.
32/35 anonim válasza:
Az igaz, hogy a testvér mindig testvér, de a vérrokonság nem indok arra, hogy piócaként tapadjunk a családra, és használjuk ki őket.
33/35 anonim válasza:
31: ha a testvérét pátyolgatja, akkor nem nagyon lesz nő, aki megmarad mellette. Azért a testvéri szeretetnek is megvan a határa. A mi családunkban nem lenne gond, mert tudom, hogy az én testvérem mindent megtenne hogy állást találjon, ő is befogadna engem, de sajnos vannak olyanok, akik megoldottnak vélik a problémájukat, hiszen fedél van a fejük felett, kaját kapnak, tesó úgysem fogja kivágni az utcára.
34/35 anonim válasza:
nyilvánvaló, hogy keressen magának más helyet, hiszen ti is pénzből éltek, és csak élősködne rajtatok .. amig ti dolgoztok kienné a hűtőt. engem roppantul idegesítene, ha párom azzal állna elő, hogy az öccse vagy a húga ide költözne. nekünk is és nektek is albérletet kell fizetni ami önmagában sok pénz manapság M.o-n, nem hogy még egy embert is eltartani akit nem is kéne. én biztos, hogy határozottan meg mondanám neki, hogy keressen munkahelyet magának, aztán albérletet mert nekünk is ezt kelett tenni. soha semmi bajom nem volt a rokonokkal, de mi illetve ti sem élősködtök máson ;)
35/35 anonim válasza:
Ha tényleg félő, hogy a nyakatokon marad, akkor meg ne engedd!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!