A párom azt akarja, hogy engedjem meg, hogy a testvére egy darabig nálunk lakjon. Mit tegyek?
Nem. Nekem nem érné meg. Ha úgy érzed, hogy áldozatot kell hoznod és a párod érdekét kell a sajátod elé helyezni, az úgy nem jó kapcsolat. Egy kapcsolat akkor működik, ha az mindkét félnek megéri.
Az öccse csak lakjon a szüleinél. Vagy ha állásinterjúzni jön le, akkor kiegyeznék egy határidőben.
"Párom azt mondta, hogy addig ő tartja amíg nem kap munkát. Jó ötlet ez?"
Persze hogy az, amennyiben édes kettesben szeretne élni az öcsikével.
Én tényleg támogatom azt, hogy a család segítse egymást, de azt tudom, hogy az én családtagjaim nem is élnének vissza a helyzettel. Viszont sok esetben az a végeredmény hogy a tesó nem segít (főleg ha férfi), a kaját zabálja, te meg moshatsz, főzhetsz, vasalhatsz rá.
Amúgy a tulaj beleegyezik, hogy odaköltözzön?
Nyilván családfüggő, de hozzánk bármikor beköltözhetne a testvérem, vagy a párom testvére. Elvégre a testvérünkről beszélünk. Nyilván nem kell évekig eltartani, de én hagynám hogy nyugodtan keressen állást.
De egyébként ha a párod segíteni akar a testvérén, akkor nem kérheted tőle hogy ne tegye.. Én nagyon meglepődnék ha a párom azt mondaná hogy nem jöhet ide a húgom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!