Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A párom azt akarja, hogy...

A párom azt akarja, hogy engedjem meg, hogy a testvére egy darabig nálunk lakjon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Albérletben élünk egy kétszobás, kertes házban. A párom öccse nem dolgozik. Ti mit tennétek a helyemben?
2013. nov. 11. 19:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
10%
fütyűnék, hogy "hej, hahó!"
2013. nov. 11. 19:55
 12/35 anonim ***** válasza:
91%
Mióta és miért nem dolgozik? Keres egyáltalán melót?
2013. nov. 11. 19:59
 13/35 A kérdező kommentje:
Pl: hitelbe vásárolna a boltból stb.
2013. nov. 11. 19:59
 14/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem. Nekem nem érné meg. Ha úgy érzed, hogy áldozatot kell hoznod és a párod érdekét kell a sajátod elé helyezni, az úgy nem jó kapcsolat. Egy kapcsolat akkor működik, ha az mindkét félnek megéri.

Az öccse csak lakjon a szüleinél. Vagy ha állásinterjúzni jön le, akkor kiegyeznék egy határidőben.

2013. nov. 11. 20:03
 15/35 anonim ***** válasza:
48%
Ha hitelre vásárol a boltba az az ő hitele. Azt rajtatok nem kérheti számon.
2013. nov. 11. 20:05
 16/35 anonim ***** válasza:
80%
Ha ingyen lakna és még csak nem is dolgozik, én rásóznám az ÖSSZES házimunkát.
2013. nov. 11. 20:06
 17/35 anonim ***** válasza:
63%

"Párom azt mondta, hogy addig ő tartja amíg nem kap munkát. Jó ötlet ez?"

Persze hogy az, amennyiben édes kettesben szeretne élni az öcsikével.

Én tényleg támogatom azt, hogy a család segítse egymást, de azt tudom, hogy az én családtagjaim nem is élnének vissza a helyzettel. Viszont sok esetben az a végeredmény hogy a tesó nem segít (főleg ha férfi), a kaját zabálja, te meg moshatsz, főzhetsz, vasalhatsz rá.

Amúgy a tulaj beleegyezik, hogy odaköltözzön?

2013. nov. 11. 20:20
 18/35 anonim ***** válasza:
84%

Nyilván családfüggő, de hozzánk bármikor beköltözhetne a testvérem, vagy a párom testvére. Elvégre a testvérünkről beszélünk. Nyilván nem kell évekig eltartani, de én hagynám hogy nyugodtan keressen állást.

De egyébként ha a párod segíteni akar a testvérén, akkor nem kérheted tőle hogy ne tegye.. Én nagyon meglepődnék ha a párom azt mondaná hogy nem jöhet ide a húgom.

2013. nov. 11. 20:33
 19/35 anonim ***** válasza:
12%
Tescoba lehet hitelre vásárólni ?
2013. nov. 11. 20:35
 20/35 anonim ***** válasza:
0%
há má hogyne lehetne
2013. nov. 11. 20:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!