Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A párom azt akarja, hogy...

A párom azt akarja, hogy engedjem meg, hogy a testvére egy darabig nálunk lakjon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Albérletben élünk egy kétszobás, kertes házban. A párom öccse nem dolgozik. Ti mit tennétek a helyemben?
2013. nov. 11. 19:31
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
75%
mi ezzel a baj? ha rendes, és tényleg akar dolgozni, átmeneti megoldásnak kéne ez, akkor már holnap jöhetne
2013. nov. 11. 19:36
 2/35 anonim ***** válasza:
86%

Ehhez a tulajdonos engedélye is kell.

Ha nem dolgozik, nem szívesen engedném oda, hisz akkor a költségekbe sem száll be, és miből is fog elköltözni?

2013. nov. 11. 19:37
 3/35 anonim ***** válasza:
89%
Pár hónapig belemennék, de elötte pontosan tisztáznánk, hogy meddig maradhat nálunk (mert nem végleges megoldásnak kellene lennie), mi az ö feladata a háztartásban és milyen szabályok vannak, amiket be kell tartania, illetve mennyivel kell beszállnia a költségekbe.
2013. nov. 11. 19:37
 4/35 A kérdező kommentje:
Félek, hogy nem fog dolgozni, nem tudom mi legyen.
2013. nov. 11. 19:42
 5/35 anonim ***** válasza:
98%
#3 Az ilyen "egyezünk meg meddig maradhat" sosem szokott beválni. Most azt mondja a kérdező testvére, hogy pl. 2 hónap. De ha 2 hónap után sincs pénze és lakhatása, akkor majd jön azzal, hogy "mégsem tehetem ki az utcára a saját testvéremet"
2013. nov. 11. 19:43
 6/35 A kérdező kommentje:
Párom azt mondta, hogy addig ő tartja amíg nem kap munkát. Jó ötlet ez?
2013. nov. 11. 19:49
 7/35 anonim ***** válasza:
41%
Nem értem mi ebben a kérdés. Nyilván ha a te testvéredről lenne szó nem gondolkoznál ennyit. Pároddal a családját is meg kell szeretned.
2013. nov. 11. 19:49
 8/35 A kérdező kommentje:
Azzal van bajom, hogy félek a nyakunkon marad, tartozást halmoz fel vagy ilyesmi.
2013. nov. 11. 19:52
 9/35 anonim ***** válasza:
95%

Én is úgy gondolom, meg kellene egyezni, hogy meddig maradhat. Közben pedig segíteni neki ezerrel állást keresni. Gyárakban szokott felvétel lenni betanított munkára, ha jobb nincs, ilyen helyeken kell próbálkozni. Vagy külföldi munkalehetőséget keresni. Azt ne hagyjátok, hogy túlságosan bekényelmesedjen hozzátok, mert hosszútávon nem egészséges.

Persze ez az egész attól is függ, milyen viszonyban vagytok a tesóval, meg hogy milyen az ő hozzáállása a munkakereséshez.

2013. nov. 11. 19:54
 10/35 anonim ***** válasza:
37%
Tartozást, hogy halmozna fel ha veletek él?
2013. nov. 11. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!