Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az ciki hogy én 14 éves...

Az ciki hogy én 14 éves vagyok és még egy szobába vagyunka 10 éves lánytestvéremmel?

Figyelt kérdés

2013. nov. 11. 17:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Aki ilyeneken rágódik az maga egy nagy CIKI.
2013. nov. 16. 07:13
 22/37 gömbicica ***** válasza:

Tudod kedves 14 éves kamaszlány.

Ugy kiküldenélek dolgozni, mondjuk valahol idős embereknek fát vágni, vagy bevásárolni, mint a huzat!!!

Rohadt nagy problémád van.

egy szobába lánytesóval.

Éppen ma olvastam egy pszichológus könyvében, hogy

"kissé sarkitva" de ettől olyan szar ma a világ.

a külön megyek, magamra zárom......

Csak csináld! A régi világban együtt tudtak generációk élni, még az uralkodói családok is "együtt" voltak. Na nem egy szobában, de nem hermetikusan elzárva.

irigyellek a komoly problémádért. szegény szüleid(((

2013. nov. 16. 13:19
 23/37 anonim ***** válasza:
max lefejezték egymást
2013. nov. 16. 13:23
 24/37 anonim ***** válasza:
Miért lenne? Mi hárman vagyunk lányok egy szobába én 14 az egyik nővérem 18 a másik 20 éves. Tök jól elvagyyunk bár van amikor kiakasztjuk egymást, miégis mikor koleszba mentek (már csak a 18 éves tesóm megy de tavaly a 20 éves is oda árt) akkor egész héten egyedül voltam és utáltam. Most is idősebb tesóm dolgozik és ha délutános egész héten nem látom mert este én olyankor már alszom mikor hazajön (ugyebár nem ébreszt fel) és akkor is tök rossz...én örülök h így hárman vagyunk. ^^
2013. nov. 17. 19:27
 25/37 anonim ***** válasza:
Rénszarvas. Jó hozzászólás. "max lefejezték egymást" Ja!!!
2013. nov. 17. 20:59
 26/37 anonim ***** válasza:
VIII. Henrik feleségei pl. egy fejjel alacsonyabbak voltak az akkori átlagmagasságnál...
2013. nov. 17. 21:06
 27/37 anonim ***** válasza:

gömbicica-tökéletesen egyet értek veled.

Kis tini, nem írja fiú-e vagy lány, csak annyit, hogy lánytestvérrel kell osztoznia a szobán.

Sajnálom a szüleit, ha ez az kiskamasz, vagy ifjú hölgy agyon nyaggatná a szüleit. Már pedig neki egy külön szoba kelllllllllllll!

Menjen dolgozni, spóroljon , ha lesz miből, ilyen kevéske jövedelmek mellett.

Persze megértem az ifjúkori lázadását, főleg ha vannak nagyképű, rongyrázó barátai, iskolatársai, ezek lehet, hogy cukkolják szegény kis kamaszt, talán ezért érzi azt, hogy ciki CIKI" egy szobában lenni a tesóval.

Örüljön, hogy csak egy tesóval kell osztoznia és nem + még vagy kettővel.

2013. nov. 17. 21:08
 28/37 anonim ***** válasza:

Oké rénszarva! Tökéletesen igazad van,

VIII. Henrik feleségei pl. egy fejjel alacsonyabbak voltak az akkori átlagmagasságnál.. "

Én meg meghalok a nevetéstől, ezektől az aranyköpésektől;-))))

2013. nov. 17. 21:10
 29/37 anonim ***** válasza:

Amúgy kisegíthetnél Rénszarvas. per pillant most nem jut az eszembe, ki volt VIII. Henrik utolsó áldozata.

Arra emlékszem talán de nem biztos, a királynénak Erzsébet nevű lánya született, és mivel Henriknek nem született fiú utódja , ezért Erzsébet örökölte meg a királyi trónt.

Erzsébet, kutatok az emlékeimbe, Az ő féltesója volt Stuart Mária, akit Erzsébet lefejeztetett. Vagy nem jól tudom???

2013. nov. 17. 21:16
 30/37 anonim ***** válasza:
Párdon. Nem félteso. Unokatestvérek voltak.
2013. nov. 17. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!