Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Az ciki hogy én 14 éves...

Az ciki hogy én 14 éves vagyok és még egy szobába vagyunka 10 éves lánytestvéremmel?

Figyelt kérdés

2013. nov. 11. 17:47
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó, azért ez nem ilyen egyszerű egy panelban pl...akkor az egyik szobában nem lesz ablak? Vagy hogy? Ráadásul elválasztva már nem biztos, hogy "emberi" méretű szobák lesznek
2013. nov. 11. 18:27
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki. Én is egy szobában vagyok tesómmal születésétől fogva. Én most 25 vagyok és lány, ő 21 és fiú. Sőt, majdnem 7 éven keresztül a mamával is együtt voltunk, de elvoltunk. Napközben az egész család együtt volt a mi szobánkban. Később kapott a mama külön szobát. Most megint csak ketten vagyunk. Viszont mióta öcsém egyetemista, csak heti 3 napot van itthon. De sokkal jobban érzem magam ha együtt tévézünk, dumálgatunk estig. :)
2013. nov. 11. 18:36
 13/37 anonim ***** válasza:
0%
a rohadt szemét nyomd ki a szemét
2013. nov. 11. 19:08
 14/37 anonim ***** válasza:
18 éves koromig egy szobában laktam a 6 évvel idősebb bátyámmal. Nem ciki, ez van, nem tudsz vele mit tenni ennyi idősen.
2013. nov. 11. 19:36
 15/37 anonim ***** válasza:
párdon nem ide akartam
2013. nov. 11. 19:50
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

17 éves koromig egy szobában voltam a 2 évvel fiatalabb öcsémmel. Aztán lett saját szobám, de non stop egymásnál dekkolunk tesómmal :) Imádok vele lógni, ő is velem ez így van jól. :) Nem érzem amúgy cikinek.

20L

2013. nov. 11. 20:09
 17/37 anonim ***** válasza:
Nem, bár egyre kényelmetlenebb. Amíg bírod idegekkel, csak nyugodtan. Engem a húgom totál kikészít ilyenkor... :-$
2013. nov. 12. 07:21
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért, van még pluszban egy üres szobátok otthon? Mert ha nincs akkor hiába ugrálsz. Egyáltalán nem ciki, máshol sincs külön szoba minden személynek.
2013. nov. 12. 09:23
 19/37 anonim ***** válasza:

Nem ciki. te se érezd annak. Én 17 éves koromig anyukámmal egy ágyban aludtam. Na az azért már meredek volt. Anyuci aludni akart már 9kor, nekem meg tanulnom kellett volna. :D De jó volt. :)

És nekem is a rumlisból lett szobám mint egyik korábbi hozzászólónak. :D

2013. nov. 12. 12:17
 20/37 anonim ***** válasza:
42%

De elvagytok kényeztetve ti mai fiatalok.

Nekem 2 gyerekem van akik 12 éves korukig egy zzobában voltak velünk, pedig volt plusz egy egy szoba a számukra.

13 éves korukba saját elhatározásból mentek a külön szobájukba, de ha rosszul voltak, vagy rosszat álmodtak, még 20 éves korban is velünk aludtak a nagyszobába.

Valóban nagyon helyes dolgot írt valaki.

Egyáltalán megvan annak a módja hogy külön szobád legyen??

Ha igen akkor menj oda, ha nincs akkor örülj annak hogy fedél van a fejed felett és a szüleid dolgoznak rátok, hogy a későbbiek folyamán több jusson nektek.

Egyáltalán nem ciki ha a testvérrel, testvérekkel kell egy szobában lenned.

Persze vannak az osztálytársaid között rongyrázók, Ne töröd velük!!! Adj hálát hogy vannak gondoskodó szüleid.!!

Ha majd felnősz majd észre fogod venni, hogy nagyon sokat kell dolgozni, és jó jövedelemmel rendelkezni,ahhoz, hogy színvonalasan tudjál élni plusz sporólni a saját lakásodra is, ami több szobából kell állnia nehogy a leendő gyerekeidnek egy szobában kelljen lenniük.!!!

2013. nov. 13. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!