Az ciki hogy én 14 éves vagyok és még egy szobába vagyunka 10 éves lánytestvéremmel?
17 éves koromig egy szobában voltam a 2 évvel fiatalabb öcsémmel. Aztán lett saját szobám, de non stop egymásnál dekkolunk tesómmal :) Imádok vele lógni, ő is velem ez így van jól. :) Nem érzem amúgy cikinek.
20L
Nem ciki. te se érezd annak. Én 17 éves koromig anyukámmal egy ágyban aludtam. Na az azért már meredek volt. Anyuci aludni akart már 9kor, nekem meg tanulnom kellett volna. :D De jó volt. :)
És nekem is a rumlisból lett szobám mint egyik korábbi hozzászólónak. :D
De elvagytok kényeztetve ti mai fiatalok.
Nekem 2 gyerekem van akik 12 éves korukig egy zzobában voltak velünk, pedig volt plusz egy egy szoba a számukra.
13 éves korukba saját elhatározásból mentek a külön szobájukba, de ha rosszul voltak, vagy rosszat álmodtak, még 20 éves korban is velünk aludtak a nagyszobába.
Valóban nagyon helyes dolgot írt valaki.
Egyáltalán megvan annak a módja hogy külön szobád legyen??
Ha igen akkor menj oda, ha nincs akkor örülj annak hogy fedél van a fejed felett és a szüleid dolgoznak rátok, hogy a későbbiek folyamán több jusson nektek.
Egyáltalán nem ciki ha a testvérrel, testvérekkel kell egy szobában lenned.
Persze vannak az osztálytársaid között rongyrázók, Ne töröd velük!!! Adj hálát hogy vannak gondoskodó szüleid.!!
Ha majd felnősz majd észre fogod venni, hogy nagyon sokat kell dolgozni, és jó jövedelemmel rendelkezni,ahhoz, hogy színvonalasan tudjál élni plusz sporólni a saját lakásodra is, ami több szobából kell állnia nehogy a leendő gyerekeidnek egy szobában kelljen lenniük.!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!