Az ciki hogy én 14 éves vagyok és még egy szobába vagyunka 10 éves lánytestvéremmel?
Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 17:47
1/37 anonim válasza:
Nem ciki. Ha cikinek érzed, az a ciki.
2/37 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki!Én 24 éves voltam mire saját szobám lett.
3/37 anonim válasza:
szerintem az ciki, hogy nekem sem volt soha, most pedig 22évesen a nagymamám kanapéján alszom a nappaliban..
4/37 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok és örülök neki hogy nem kell forever alonekodnom a szobámba és velem van a 11 éves húgom..
5/37 anonim válasza:
Én nem csak a testvéremmel, hanem a mamámmal is egy szobában voltam, amíg egyetemre nem mentem. Nem éreztem cikinek. Sőt, a koleszban is négyen voltunk.
Csak ma akar minden tini külön szobát magának.
6/37 anonim válasza:
Ja az.. igaz én örülök, hogy van hol lennem, de ciki..
7/37 anonim válasza:
Nem, én kb ennyi idős voltam, amikor a fiú testvéremmel voltam egy szobába...ezek után költöztem át másik szobába(szeretünk ismerőstől bútort, a masik nagyobb szobában volt szőnyegcsere, így be tudtuk szabni abba a szobába..a szoba adott volt, de rumlisnak használtuk addig, emrt nem volt rá keret, hogy megcsináljuk...tehát sufniba lett szobám...de még eze után is gyakran aludt nálam a tesóm...kb addig, míg komoly pasim nem lett.
(Ő 14 én 18 volt ekkor)
26/n
8/37 anonim válasza:
A tesómmal egy szobában nőttünk fel. Akkor most ássam el magam? :D egészséges felnőtt nő lett mindkettőnk. Sokat beszélgettünk, tv-ztünk, játszottunk együtt. Egészen pontosan hol és mi ebben a ciki??
9/37 anonim válasza:
"Tessámmal" mi is egy szobában vagyunk, pedig ő 18 lesz hamarosan én meg vagyok 13.:) Szerintem nem ciki.Ja, és mindkettőnk lány.
10/37 anonim válasza:
Nem ciki. Örülj, hogy van hol laknod és kapsz meleg ételt. Egyébként simán le lehet választani gipszkartonnal, kb. egy nap alatt megcsinálja nektek egy mesterember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!