Mit tehetnék érte?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Általános óta legjobb barátnőm húga nemrégiben egy balesetben meghalt. Szeretnék neki segíteni feldolgozni, mert látom rajta, hogy nincs rendben. Mit tehetnék érte?

Majd megszakad érte a szívem, hogy ezt történt vele, és ha lehet, halottak napján kimegyünk a sírjához mécsest gyújtani.

Köszönöm a válaszokat!

22/L

2013. okt. 29. 19:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Átöleled, ha kell, osztozol a fájdalmában. Ezt feldolgozni neki kell. Te csak légy mellette.
2013. okt. 29. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Amikor 12 éves voltam, a legjobb barátnőmnek (ő 11 volt akkor) meghalt az édesanyja... Szerintem tényleg az a legtöbb amit tehetsz, ha meghallgatod, nem hanyagolod el, nem hagyod egyedül. Egyébként mi is kimentünk minden évben az anyukája sírjához mécsest gyújtani. Szerintem ez egy szép gesztus...Kitartás!
2013. okt. 29. 20:32
 3/4 anonim válasza:
Tekerd vissza az időt és mentsd meg!
2013. nov. 1. 10:05
 4/4 anonim válasza:

Rengeteg kitartás kell, legyél mellette, ha tudsz néha aludj ott,vagy Ő nálad.. és éjszaka sokáig tudtok beszélgetni az elhunytról, vagy korábbi emlékről.. stb.

Legjobb barátom apukája halt meg ~ 8 éve ilyen időtájt. Csak karácsony szenteste nem volt ott nála, gyakorlatilag mindennap. Úgy gondolom sokat segített neki, hogy volt aki beszélget vele. (27f)

2013. nov. 14. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!