Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom, hogy mit tehetnek...

Nem tudom, hogy mit tehetnek meg erte. (? )

Figyelt kérdés
Egy 14 eves lany vagyok.Anyukam 6 eve iszik,es kb 4-5 eve nagyobb mennyisegben,mostanara mar alkoholista.En most ballagtam altalanos iskolabol,es kollegiumba megyek,elegge messzire az ottgonomtol.Es anyukamtol.Apukammal negy eves koromban elvaltak.Mamamnal eltunk,es harom eve elkoltoztunk tole ket utcanyira.Mamam egy eve halt meg.Eddig o volt a tamaszom,ugy ereztem,hogy ameddig o mellettem van,addig minden a legnagyobb rendben.De mar nincs velem,es nem foghatja a kezem.Egyedul kuzdok az anyukammal.37 eves,szoval nagyon fiatal.Csoda szep no,amikor nem iszik.Es okos,kedves..De amikor iszik agressziv,buta es eroszakos.Mostanaban kb minden nap iszik.Kannas bor a favoritja,de mostanaban eleg szepen elhagyta es sort ivott.De most rendesen bepotolta a hianyzasat.Sokszor nem ment be a munkahelyere,mert jozanodott,sokszor rezgett neki a lec.Apukam havi egyszer latogat meg.Nem olyan regen tudta meg,hogy anya iszik,de semmi mast nem tud..Annyit vagott a fejemhez,hogy "Kislanyom,ez kesobb a hasznodra fog valni"...Nem tudom,hogy mit tegyek..Ha a koleszba leszek ott jobb lesz?Apukam 40ezer forint gyerektartast fizet,ami bankkartyara jon,az nalam lesz,abbol fogom fizetni az utazasi koltseget es a koleszt.De tudom,hogy folyamatosan azon fogok aggodni,hogy anyanak van-e mit ennie,es nem-e itta rl a penzt.En kezelem a penzt,de ha annyira eroszakos,akkor mit tegyek?Semmit se tudok.Sokszor van dugi penze,az is a rosszra megy.Minden nap sirva fekszek-kelek,mert nem tudom,hogy mit tegyek.Itt hagyjam?De hova menjek?Apukamhoz,aki fellvalrol veszi az egeszet?Intezetbe?De hogy a francba tudnam itt hagyni anyat?Szeretem,de tonkre teszi az eletem.Az idegrendszerem a vegeit jarja,veresrw sirom a szemeimet..Veget fog erni ez a pokol valaha?Ugy aggodom anyaer,de nem fogja abba hagyni..Az egeszsege is..Nem tudom,hogy mit tudnek nyujtani,amitol megvaltozna ez az egesz.A gyerekkorom tobb mint fele kb pokolnak minositheto,egy normalis baratom sincs,mert szegyenlem ilyenkor az anyukamat,nem szeretem itthon hagyni,egesz nap itthon punnyadok..Kerlek,segitsetek.
2013. júl. 7. 21:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem szabadna ilyesmit a gyerekre terhelni. Szólj egy szakembernek, vagy az osztályfőnöködnek/iskolapszichológusnak, hogy szóljon valakinek, te meg menj kollégiumba.
2013. júl. 7. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!