Két év van a gyerekek közt. Van helyük egy ágyban?
8-as, nem értem, ezen mi a furcsa :) Kb. félévente, ha egyszer így alakul, egy szobában alszunk mind a hárman, csak a vőlegényem túlzottan lovagias, nem hagyja, hogy a testvérem aludjon a vendégágyon (ami rövid is lenne neki, nem kicsit). Egy hatalmas franciaágyon alszunk ilyenkor, van helye mindenkinek.
Ha valami beteges dologra gondolva hümmögtél, arra inkább nem is reagálok, annyira nevetséges gondolat.
Kedves #11-es, nekem is férjezett húgom van, és néha szoktam náluk aludni, de én bizony kempingágyon.
Nekem ciki lenne húgommal egy ágyban aludni, pl. mert megszoktam hogy éjszaka ágyban csajomhoz bújok, tapogatom, gyakran vannak erotikus álmaim, illetve reggel áll a cerka. Ezzel együtt normálisnak gondolom magam. :)
Most nem azért, de 14 évesen egy fiú az íróasztalt is meg g.gná.
Nem azt mondom, hogy így érez a nővérével kapcsolatban, de akkor sem egészséges ez így. Főleg hogy ennyi idősen külön szoba kellene, ahol ha kedvük szottyan akkor felfedezhetik saját testüket. De ez még hagyján, külön ágy minimum! Mik vagytok ti Lannisterek?
16-on jót röhögtem.:D
Priviben megírta a kérdező,hogy féltesók.Apa benne lenne,anyuka,aki a kérdező nem. Bocsi,hogy kiírtam,de szerintem ez egy lényeges infó.
"Apa benne lenne,anyuka,aki a kérdező nem"
Mibe lennének benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!