A húgom nagyon igénytelen! Mit tegyek?
14 éves, és hát elég rendesen szőrös mindenhol.. Szőrteleníteni nem hajlandó sehol sem, mert "még csak 14 vagyok", aztán anya is pátyolgatja, mintha 5 éves lenne. Szerintem nem akarja, hogy felnőjön, azért nevelte ilyennek... Ő csinál mindent helyette! Megmelegíti a kajáját, megengedi a vizét, jó, hogy a fenekét nem ő törli ki.
Na mindegy, ezen én már túl léptem. A sok hónaljszőre miatt annyira büdös a húgom, hogy rosszul vagyok, ha bejön szobámba. Beszéltem vele, elkezdett bőgni, pedig csak annyit mondtam, hogy szőrtelenítse, mert erős a szaga.
Más dolgokban is igénytelen. Csak akkor mos fogat, ha suliba megy. Nyáron kb 3x mosta meg a fogát, nem fürdik rendesen (csak pár pillanat alatt beszappanozza 1-2 testrészét és kész is).
Anya nem fog beszélni vele erről, mert ő a kis drágabubucicababája, aki még csak 14 éves és hagggyjammááá' békén.
Csak az nem érdekli, hogy 1 barátja sincs és egész nap a facebook előtt ül és azokkal beszélget.
Az izzadtság BÜDÖS. Pont. Nehogymár azt mondjátok, hogy az izzadtság szagtalan, mert lehidalok!
Tavaly pl anatómiából tanultam, hogy a baktériumok, méreganyagok miatt BÜDÖS az izzadtság. Nem szagtalan!!
Szőr nélkül többet izzadsz? Na ne mond már! És mégis honnan tudják a mirigyek, hogy van ott szőr -> tereljünk több izzadtságot, nincs ott szőr -> termeljünk kevesebb izzadtságot??
Ekkora hlyeségeket ne írjatok már, nem vagyok valami tudatlan tinipcsa!
De NEM LESZ TÖBB IZZADTSÁG, nem fogod fel? Csak vezeti el a hónaljadtól 5 centire!
De mondok jobbat, az én hónaljamon nyáron 40 fokban sincs egy csepp izzadtság sem. Ja és egyszer sem forrtak fel a szerveim a nagy melegtől...
De nyugodtan próbáld i, szőrtelen hónaljjal sportolj 1 órát, aztán jó szőrös hónaljjal, majd meglátod! Én kipróbáltam..
Miért nem beszélsz anyukáddal? Szerintem az anyukád se akarja hogy a húgod egyedül maradjon, mert ezzel elriaszt mindenkit a környezetéből. Úgy látszik hogy ő tud hatni rá.
Egyébként meg ha ennyire "tanult" vagy és ha akik számodra hülyeséget válaszolnak, akkor miért nem találod ki magad, hogy mi legyen? Mert úgy látszik egy válasz se tetszik valamilyen szempontból.
Te amúgy nővére vagy bátyja vagy neki? Mert ha a nővére akkor szerintem igazán segíthetnél rajta te magad.
Anya szerintem klimaxol, és szerinte én idős korában nem ápolnám. Szerintem erre kell a húgom. Volt, hogy olyat mondott nekem, hogy a húgom legalább ápolná őt öreg korában Mintha én nem tenném...
2 éves probléma ez és már nem tudok mit csinálni vele, ezért jöttem ide. ha beszélek vele teljesen normálisan, akkor kb 2 perc után elbőgi magát és hisztizik. Mindenért hisztizik és bőg.. Ennyire érzékeny. Pedig nem bántóan mondom... Próbáltam régen bántóan is, de semmivel sem értem el javulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!