A húgom nagyon igénytelen! Mit tegyek?
14 éves, és hát elég rendesen szőrös mindenhol.. Szőrteleníteni nem hajlandó sehol sem, mert "még csak 14 vagyok", aztán anya is pátyolgatja, mintha 5 éves lenne. Szerintem nem akarja, hogy felnőjön, azért nevelte ilyennek... Ő csinál mindent helyette! Megmelegíti a kajáját, megengedi a vizét, jó, hogy a fenekét nem ő törli ki.
Na mindegy, ezen én már túl léptem. A sok hónaljszőre miatt annyira büdös a húgom, hogy rosszul vagyok, ha bejön szobámba. Beszéltem vele, elkezdett bőgni, pedig csak annyit mondtam, hogy szőrtelenítse, mert erős a szaga.
Más dolgokban is igénytelen. Csak akkor mos fogat, ha suliba megy. Nyáron kb 3x mosta meg a fogát, nem fürdik rendesen (csak pár pillanat alatt beszappanozza 1-2 testrészét és kész is).
Anya nem fog beszélni vele erről, mert ő a kis drágabubucicababája, aki még csak 14 éves és hagggyjammááá' békén.
Csak az nem érdekli, hogy 1 barátja sincs és egész nap a facebook előtt ül és azokkal beszélget.
Anyám nem igénytelen! Csak szerintem az a baja, hogy én sose voltam olyan, akinek megmondhatta, hogy mit csináljak. Hiába tiltotta, hogy leborotváljam a lábamat 12 évesen, úgyis megtettem, mert szerintem igénytelenség.
Na a húgomat meg pont cibálhatja egy madzagon, nagyon gyenge jellem.
És amikor jönnek azzal a dumával, hogy "de hát még csak 14 éves", akkor én visszaszólok, hogy mások 14 évesen középsulis koliba mennek és heti 5 napot vannak egyedül akkor?!?!
Na ilyenkor "haggyaadmááá'"...
Hát azért ne mond már, hogy nem tesz rá a szőr egy lapáttal arra, hogy büdös legyen.. Amikor én növesztem a szőrt, hogy leepilálhassam, akkor azért érzem, hogy máskor nem érezni ennyire az izzadtságszagot...
És neki olyan 5-6 cm hosszú, dús szőre van..
Nem véletlen szőrtelenítünk.
Már ne haragudj, de nézz már reálisan anyádra is, ha szerinte azok a dolgokat, amiket felsoroltál nem igénytelen dolgok és a szerinted kis kedvencére nem szól rá, amikor egész nyáron 3x mos csak fogat, nem cserél betétet, és büdös... a szőrözés más tészta, tekinthet még úgy a lányára, mint kislányra, de azért mindennek van határa. Számomra nem hiteles és legkevésbé sem igényes anya, aki hagyja büdösödni a saját lányát! Ennyit anyádról.
Te meg egyiket sem nevelheted meg. Mert nem vagy abban a helyzetben. Elmondhatod a véleményed, amit szerintem pont letojnak és ennyi. Vagy agyvérzést kapsz az igénytelenségtől, vagy hagyod a fenébe és foglalkozol mással. Sok mindent nem tehetsz, továbbra is ezt gondolom. A te szavad kettejük viszonyában semmit nem jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!