Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy bírnám megmondani neki?...

Hogy bírnám megmondani neki? (A többi lent)

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, nics külön szobám mert a bátyám (27) és a barátnője velünk lakik, és nem tudom hogy bírnám megmondani bátyámnak, hogy már nekem is járna egy kis magánszféra.

2013. aug. 29. 00:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Beszélgess a szüleiddel erről. Mert őszintén csak akkor tehetsz bármit is ha a helyzet őket is zavarja.

Persze a háttér információk is fontosak, ha a tesódék pl mukanélküliek vagy nagyon kevés a bevételük,de tényleg próbálkoznak és szeretnének saját lábukra állni, akkor elhiheted,hogy nekik sem kellemes a húgival együtt lakni. :)

Ha mindenkinek megfelel ez a helyzet, akkor viszont nagyon sajnállak, nem lehet túl fényes a helyzet. De mást nem tudok írni, el kell beszélgetni a szüleiddel, követelőzés és hiszti nélkül elmondani a problémáidat és h szerencséd van a közeljövőben találtok megoldást.

2013. aug. 29. 00:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Kivel laksz egy szobában? A bátyád már elköltözött tőletek, és anyagi okokból visszaköltöztek, vagy mindig így laktatok, csak jött még plusz egy fő a családba?
2013. aug. 29. 09:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves 1# Már beszélgettem a szüleimmel erről de csak aztán meg elkezdik, hogy ja már neked is kéne külön szoba.De mást nem tesznek csak mondják.Persze a bátyámékat nem zavarja mert lesz*rják magasról.Nem is keresnek munkát, mert az anyukám eltartja őket.Nem is próbálkoznak lábra állni.Szóval ez már elég irritáló, hogy régóta nincs saját szobám.
2013. aug. 29. 14:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves 2#-es! Anyukámmal,apukámmal.Igen elköltöztek , aztán visszajöttek.Anyukámmal, Apukámmal,A bátyámmal,bátyám barátnőjével lakom egy házban. :(
2013. aug. 29. 14:13
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez nagyon nehéz kérdés, hiszen nem tudjuk, hogy miért költöztek vissza, és hogy átmeneti-e.

Persze, hogy szükséged van egy kis privát szférára. Gondolom a szüleidnek is, hiszen nehéz lehet, hogy velük laksz egy szobában. De az sem lenne jó, ha a tesódnak az utcára kéne kerülnie.

Saját lakásban laktok vagy albérletben?

2013. aug. 29. 16:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Azért költöztek vissza mert ott nem volt elég jó nekik. (anyagilag)Saját lakásban ami 2 szobás.
2013. aug. 30. 00:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyél rá célzásokat inkább, és ha nem reagál rájuk mond meg nekik
2013. szept. 1. 17:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Azóta már 15...
2013. szept. 11. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!