Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek hogy ne vegye el a...

Mit tegyek hogy ne vegye el a házamat?

Figyelt kérdés

Nem tudtam igazából hova tenni ezt a kérdést !

Van a házunkon hitel elég nagy .

A részesedés enyém 25 % nővéremnek 25 % anyukámnak 50 % .

(tulajdoni rész )

Anyukám az egyetlen kereső én még iskolába járok nővérem és barátja itthon él nővérem terhes semelyik nem segít semmit sem anyagilag . elméletileg a srác gazdag , jó módú de nem tűnik annak .

anya volt ma bent az otp be mivel nem tudja most ki fizetni a havi részletet és mondták vagy havonta fizetünk 50 ezret vagy államé lesz a ház de életünk végéig itt lakhatunk ha fizetjük rendszeresen a rezsit !

Mivel anyukám takarító és van otp hitel provident ami már kapásból együtt 80 000 nagyon nehezen oldjuk meg ezt az egész dolgot . nővérem barátja fel ajánlotta hogy kifizett minden tartozást ha át iratunk a nevére 51 % a lakásból amit Én viszont nem szeretnék . Anya is mondta hogy nem akarja de nem volt valami meg győző és nagyon félek viszont nővérem mondta ne m mond le a részéről és nem is fogja fizetni az ő részét ha nem íratjuk át az 51 % .

Mitévőek lehetnénk ?

17 L :/

2013. aug. 28. 22:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha a srác ki tudna perkálni 10 milliót, akkor most miért nem fizetnek semmit sem? Arra hajtanak, hogy csak 12 millióból legyen egy házuk, te meg anyud menjetek amerre láttok?
2013. aug. 29. 10:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Miből adjon be pénzt ha ne dolgoznak és nem tanulnak csak fekszenek a gép előtt egész nap vagy veszekednek
2013. aug. 29. 19:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Na de ha a csávó kipengetné a 12 milliót, akkor csak van pénze.

Anyád helyében kicseszném őket, mint a macskát!

2013. aug. 29. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!