Mit tegyek hogy ne vegye el a házamat?
Nem tudtam igazából hova tenni ezt a kérdést !
Van a házunkon hitel elég nagy .
A részesedés enyém 25 % nővéremnek 25 % anyukámnak 50 % .
(tulajdoni rész )
Anyukám az egyetlen kereső én még iskolába járok nővérem és barátja itthon él nővérem terhes semelyik nem segít semmit sem anyagilag . elméletileg a srác gazdag , jó módú de nem tűnik annak .
anya volt ma bent az otp be mivel nem tudja most ki fizetni a havi részletet és mondták vagy havonta fizetünk 50 ezret vagy államé lesz a ház de életünk végéig itt lakhatunk ha fizetjük rendszeresen a rezsit !
Mivel anyukám takarító és van otp hitel provident ami már kapásból együtt 80 000 nagyon nehezen oldjuk meg ezt az egész dolgot . nővérem barátja fel ajánlotta hogy kifizett minden tartozást ha át iratunk a nevére 51 % a lakásból amit Én viszont nem szeretnék . Anya is mondta hogy nem akarja de nem volt valami meg győző és nagyon félek viszont nővérem mondta ne m mond le a részéről és nem is fogja fizetni az ő részét ha nem íratjuk át az 51 % .
Mitévőek lehetnénk ?
17 L :/
Na de ha a csávó kipengetné a 12 milliót, akkor csak van pénze.
Anyád helyében kicseszném őket, mint a macskát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!