Ez elitélendö ha megszerzem ami jár?
Elitélendö az ha a testvéreim ellen megyek azért hogy a gyerekeim jövöjét biztositani tudjam!
Örököltünk és eddig butának néztek kihasználtak most meg én jövök kimondom amit akarok hogy jobb legyen a családnak!
# 16
Mert? A kérdező szemmel láthatóan olyan egyszerű, mint egy faék. Elég meredek, hogy így tartja hülyének a rokonát, akinek szemmel láthatóan sokkal több esze volt, mint neki, hiszen sikerült kisemmiznie.
A szüleid után az örökség JÁR.
Kivételes esetekben nem: ha például a szüleid kitagadnak az örökségből, mert szerintük valamilyen okból érdemtelenné váltál rá.
De a köteles részt akkor is megítéli neked a bíróság.
NYUGALOM
Te teljesen férre érted a dolgot olvasd el figyelmesebben.
Bocsi nem az anyukád halt meg akkor, hanem az apukád, az örökség az anyukádra szált. Azt csinál vele amit akar, mert te az apai részre csak az anyukád halála után vagy jogosult, ha ő halála előtt nem intézkedett másképpen.
És ezzel nem a testvéred ellen mész, hanem az anyai szívet szomorítod meg.. De kérdés még itt az is, hogy te! milyen kapcsolatba vagy édesanyáddal? Üdv.
nyugalom!
anyuval joban voltunk mindaddig mig a két növérem nem szolt bele a dolgokba én voltam a kiszoritott mindig.
itt azon volt a hangsuly hogy mindent eladtak a tudtom nélkül ami büncselekmény és elkörcstelen meg azt is mondák én nekem semmi nem jár majd!
AZÉRT MENTEM UGYMOND ELLENÜK MERT NEM AARTAM HAGYNI MAGAMAT.
BAJ HA MEGVÉDEM MAGAM?? baj ha a gyermekeimet választom és nem öket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!