Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez elitélendö ha megszerzem...

Ez elitélendö ha megszerzem ami jár?

Figyelt kérdés

Elitélendö az ha a testvéreim ellen megyek azért hogy a gyerekeim jövöjét biztositani tudjam!

Örököltünk és eddig butának néztek kihasználtak most meg én jövök kimondom amit akarok hogy jobb legyen a családnak!

2013. aug. 24. 18:56
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Az én véleményem kb. annyi hogy ha jogi eszközökkel lépsz ellenük fel az oké. De vigyázz nehogy önbíráskodást kövess el mert az nem csak erkölcsileg elítélendő el hanem egyben bűncselekmény is.
2013. aug. 24. 20:28
 22/32 anonim ***** válasza:
Sajnos egyik kérdésnél sincs értelmesen leírva mi veszett el, mit örökölt ki és milyen arányban, miért van kilakoltatás?
2013. aug. 24. 20:42
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

# 16

Mert? A kérdező szemmel láthatóan olyan egyszerű, mint egy faék. Elég meredek, hogy így tartja hülyének a rokonát, akinek szemmel láthatóan sokkal több esze volt, mint neki, hiszen sikerült kisemmiznie.

2013. aug. 24. 21:16
 24/32 anonim ***** válasza:
Nem őt tartják hülyének? Vagy te vagy f a s s z vagy én. Azt nem tudom melyikünk de aki az jó nagy az biztos!
2013. aug. 24. 21:19
 25/32 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el, hisz neked is jár, ami jár. Vannak gyerekeid, nehogy már tönkremenjen a jövőjük, bár már az se jó nekik, hogy a nagymamájuk nem gondol rájuk, pedig szerintem elég fontos, hogy szeretetben nőljön fel.
2013. aug. 24. 22:01
 26/32 anonim ***** válasza:

A szüleid után az örökség JÁR.

Kivételes esetekben nem: ha például a szüleid kitagadnak az örökségből, mert szerintük valamilyen okból érdemtelenné váltál rá.

De a köteles részt akkor is megítéli neked a bíróság.

2013. aug. 25. 01:56
 27/32 nyugalom válasza:
Először is tisztázzuk már le, hogy hogy is van neked örökséged? Ha jól vettem ki anyukád már meghalt, de édesapád még él, akit te 8 osztállyal butának nevezed, de inkább nézed, én úgy látom, ami elég tiszteletlenség tőled.! Na most ha az anyai örökségedre szeretnél szert tenni, az nem fog menni, mert minden anyai rész haszonélvezetileg a férjre száll át, vagyis a te buta apukádra. / A haszonélvezeti jog erősebb mint a tulajdon jog / Na már most ha te apukáddal kekeckedel, ő megteheti míg él, hogy szét osztja vagy eladhat mindent amit akar, mivel jogilag az ő tulajdona.Sőt még az öröklésből is kizárhat, bár ezt meg kell neki indokolnia. De ha vele is így beszélsz, hogy buta, akkor nem csodálkoznám ha meg is tenné. Én a mondó vagyok, hogy fogd a szád és lapíts, törődj kedvesen többet az apukáddal, és bánj vele tisztelettel, ne támad meg jogilag míg él, mert veszíteni fogsz a perben. Csak magadra haragitod. Félted a gyermekeidet, nekik akarsz jót? Min a szüleid halálára vállaltad azt a két gyermeket? Nem, akkor gondoskodj róluk, igaz nehéz a helyzet, de másnak is, ha vállaltad akkor te tartózol értük felelőséggel és nem a nagyszülő halála.bármelyike.
2013. szept. 14. 20:07
 28/32 A kérdező kommentje:

NYUGALOM

Te teljesen férre érted a dolgot olvasd el figyelmesebben.

2013. szept. 15. 21:44
 29/32 nyugalom válasza:

Bocsi nem az anyukád halt meg akkor, hanem az apukád, az örökség az anyukádra szált. Azt csinál vele amit akar, mert te az apai részre csak az anyukád halála után vagy jogosult, ha ő halála előtt nem intézkedett másképpen.

És ezzel nem a testvéred ellen mész, hanem az anyai szívet szomorítod meg.. De kérdés még itt az is, hogy te! milyen kapcsolatba vagy édesanyáddal? Üdv.

2013. szept. 16. 09:59
 30/32 A kérdező kommentje:

nyugalom!

anyuval joban voltunk mindaddig mig a két növérem nem szolt bele a dolgokba én voltam a kiszoritott mindig.

itt azon volt a hangsuly hogy mindent eladtak a tudtom nélkül ami büncselekmény és elkörcstelen meg azt is mondák én nekem semmi nem jár majd!

AZÉRT MENTEM UGYMOND ELLENÜK MERT NEM AARTAM HAGYNI MAGAMAT.

BAJ HA MEGVÉDEM MAGAM?? baj ha a gyermekeimet választom és nem öket?

2013. szept. 16. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!