Ez elitélendö ha megszerzem ami jár?
Elitélendö az ha a testvéreim ellen megyek azért hogy a gyerekeim jövöjét biztositani tudjam!
Örököltünk és eddig butának néztek kihasználtak most meg én jövök kimondom amit akarok hogy jobb legyen a családnak!
Csak azért kérdezem mert rosszul érzem magamat az miatt hogy, anyám is szemétnek tart hogy én ellenük vagyok!
Pedig én a családomat védem!
Igen, elítélendő.
1. Nem kell lesüllyedni a szintjükre
2. Szülőként az a dolgod, hogy a gyereked jelenjét, és ESETLEG a jövőjét biztosítani tudd. A mai világban ez iszonyatosan nehéz, nem csodálom, ha belebuksz.
3. Ezt a "bukást" ne vetítsd ki erre a helyzetre. Az örökség nem "jár", ez egy PLUSZ dolog, konkrétan ajándék, "talált érték", aminek lehet örülni, megkönnyítheti a dolgodat, de többet követelni gerinctelenség.
4. Undorító, gerinctelen, szánalmas, és elszomorító dolog, amikor az öröklés miatt családok mennek tönkre.
Az a kérdés hogy mi a helyzet. Mert ha neked van igazad s ellened vannak akko rnem elitélendő ha megvéded magad. Ha jogtalanul mész a tesódi ellen az elitélendő.
Ha pl. örökséget akarsz megkapni kisemmizést megakadályozzni akko rnem elitélendő ha megvéded magad s emiatt mész ellenük.
Az ha nem hagyod hogy balek legyél nem elitélendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!