Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ez elitélendö ha megszerzem...

Ez elitélendö ha megszerzem ami jár?

Figyelt kérdés

Elitélendö az ha a testvéreim ellen megyek azért hogy a gyerekeim jövöjét biztositani tudjam!

Örököltünk és eddig butának néztek kihasználtak most meg én jövök kimondom amit akarok hogy jobb legyen a családnak!

2013. aug. 24. 18:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
83%
Nem értem mi a kérdés.
2013. aug. 24. 18:59
 2/32 anonim ***** válasza:
A környezetedben nincs senki, aki vállon veregetne, hogy jól csinálod? Én most virtuálisan megveregetem a vállad.
2013. aug. 24. 19:01
 3/32 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdezem mert rosszul érzem magamat az miatt hogy, anyám is szemétnek tart hogy én ellenük vagyok!

Pedig én a családomat védem!

2013. aug. 24. 19:04
 4/32 anonim ***** válasza:
70%

Igen, elítélendő.

1. Nem kell lesüllyedni a szintjükre

2. Szülőként az a dolgod, hogy a gyereked jelenjét, és ESETLEG a jövőjét biztosítani tudd. A mai világban ez iszonyatosan nehéz, nem csodálom, ha belebuksz.

3. Ezt a "bukást" ne vetítsd ki erre a helyzetre. Az örökség nem "jár", ez egy PLUSZ dolog, konkrétan ajándék, "talált érték", aminek lehet örülni, megkönnyítheti a dolgodat, de többet követelni gerinctelenség.

4. Undorító, gerinctelen, szánalmas, és elszomorító dolog, amikor az öröklés miatt családok mennek tönkre.

2013. aug. 24. 19:06
 5/32 A kérdező kommentje:
Hát én csak azt szeretném ami jár! Már 1 éve huzodik ök mindent elintéztek hogy másnak jó legyen! Minden értëket vidtek hogy majd elósztjuk! Meg elhangzott! "neki 8 osztálya van belemegy mindenbe mert buta!stb egyépként nem annyi van de mindegy! Ez kényes téma
2013. aug. 24. 19:12
 6/32 anonim ***** válasza:
17%
Hat ha az anyád is szemétnek tart miatta, akkor elgondolkodtató, hogy nem e igaza van....
2013. aug. 24. 19:13
 7/32 A kérdező kommentje:
2013. aug. 24. 19:20
 8/32 A kérdező kommentje:
Most léptem mert eddig nem!
2013. aug. 24. 19:21
 9/32 anonim ***** válasza:
87%

Az a kérdés hogy mi a helyzet. Mert ha neked van igazad s ellened vannak akko rnem elitélendő ha megvéded magad. Ha jogtalanul mész a tesódi ellen az elitélendő.

Ha pl. örökséget akarsz megkapni kisemmizést megakadályozzni akko rnem elitélendő ha megvéded magad s emiatt mész ellenük.

Az ha nem hagyod hogy balek legyél nem elitélendő.

2013. aug. 24. 19:31
 10/32 anonim ***** válasza:
88%
Itt nyilván az a kérdés, mi az ami jár? Ha pl. hárman örököltök 900 ezret, akkor nyilván jár neked a 300 ezer. A gond nem azzal van, ha "kiköveteled" a neked törvényesen járó egyharmadot hanem azzal, ha a testvéreid ki akarnak semmizni. De abban is egyetértek az előttem szólókkal, hogy az ő szintjükre ne menj le. Ragaszkodj hozzá hogy kéred a neked járó részt, de semmi több.
2013. aug. 24. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!