Mit csináljak/csinálhatok? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy testvérem (23 éves) aki fenyegeti a szüleimet és engem,meg a barátnőmet is, (aki hozzáteszem nem ártott neki semmit), kötöszködik, folytogatja a szüleimet, késsel fenyegetőzik, meg azzal jön hogy megöl mindenkit, és ez általában akkor van ha iszik...(ami kb napi szintű) Rendőrök is többször voltak már ráhívva, de mindig kiengedik, legkésőbb másnap, mert a szüleim feljelentést sem mernek tenni ellene, félve a következményektől... mi ilyenkor a teendő? (Csak normális válaszokat várok...)2013. aug. 20. 20:23
1/7 anonim válasza:
Ki kell tenni otthonról, elvégre felnőtt ember.
2/7 anonim válasza:
Meg kell vererni, de ugy jo emberesen! :D
6/7 anonim válasza:
A rendőrökre ne számíts, én majdnem otthagytam a fogam, nem vettek fel jegyzőkönyvet hanem elküldtek a búsba...pár erős emberke megmutathatná, milyen lehet vérző orrot törött kézzel törölni...
7/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy már sokszor adtam neki, de nem belátóbb... orvosi eset...esetleg hogy tudnám elvitetni?
2013. aug. 21. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!