Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Valahogyan megtehetném?

Valahogyan megtehetném?

Figyelt kérdés
Az lenne a gondom hogy rettenetesen vágyom ki Angliába, Gondolkoztam a nyári munkán odakint. A szüleim lehet kimennének de a nővéremet itt tartja a barátja. Annyira kimennék oda lakni hogy érzem azt a szívszorító érzést ami a vágyakozás (gondolom én). Barátnőm is kint él 3-4hónapja és amit ő mesél az aapján csak még erősebb ez bennem. Mit tehetnék? Elmúlik ez valahogy vagy sosem fog? Ja és kiskorom óta ez az álmom már tiniként rég kint akartam lenni. Amint lesz lehetőségem ki fogok utazni. Szomorúvá tesz hogy itt ragadtam. :((

2013. aug. 16. 23:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

szerintem inkább azért vágysz rá annyira, mert most mindenki oda akar menni, és hogy más ország:)

tudod arra is kell gondolni, hogy ott sem tökéletes minden. lehet, hogy a barátnőd jókat mesél róla, de nem biztos, hogy az a valóság.

sokat mesélnek róla ezt-azt, valakinek valóban sikerül boldogságot találni ott, de sokaknak nem. erről van, aki beszél, és van, aki már csak azért sem mondja el senkinek.

na de persze te tudod, mit szeretnél:)

2013. aug. 16. 23:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönömszépen! :)) Tudom tudom... Lehetséges hogy túl optimistán állok hozzá. Sokszor érzem ezt az égető érzést, de aztán jobban leszek másnapra. :)
2013. aug. 17. 12:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. aug. 17. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!