Mit tegyek, húgom nem igazán hajlandó segíteni a házimunkában?
Sajnos a házimunka nagy része rám hárul, mivel apám, ha nem dolgozik és itthon van a tv-zésen kívül más nem csinál, édesanyám pedig 3 müszakban dolgozik ami nagyon megviseli, de ettől eltekintve szokott mosni, mosogatni, házon belüli dolgokat csinálni.
Lényeg hogy általában én mosogatok el, tisztitom ki a kádat, csapot, ház körüli dolgokat én csinálom. Nem azért mert élvezem, hanem mert nem bírom elviselni a trehányságot ami körülvesz. Húgom, 13 éves, nem azt mondom nem hajlandó nekem segíteni, de akármikor megkérem bármire (pl mosogasson el, mert én szeretnék tanulni..igen, nyáron...), csak a száját húzza (ami nekem nagyon rosszul esik, mert ha engem megkér édesanyám valamire, panaszkodás nélkül megcsinálom) és azt mondja megfogja majd csinálni...ami 70%-ban nem következik be. Egész nap a gép előtt ül csak, kezd tipikus tini hülye p*csa lenni, és nagyon kezd zavarni.
20 éves vagyok, F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!