Mit tegyek ha a bátyám cigizik, de a szüleim nem tudnak róla?
Figyelt kérdés
Egyik nap bejött a szobámba és közöltem velem hogy cigizik és hogy ne mondjam el senkinek. Engem kicsit zavar... most akkor ne áruljam be?2013. aug. 3. 10:51
11/15 anonim válasza:
kussolj... nem a te dolgod ez...
én nagyon ritkán cigizem és bátyám tud róla, és nem árulta el a szüleimnek, de ha megtette volna akkor biztos nem tudnék benne mégegyszer megbízni.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) hát...igazából tényleg nem az én dolgom,szóval inkább csöndben maradok. am a bátyám kiskorú még 17 éves.
2013. aug. 3. 21:07
13/15 anonim válasza:
Szerintem ne mond el, velem és a tesóimmal is szokott lenni ilyen. Ha nem olyan komolyabb dolog elég ha tudjuk egymás közt. :)
14/15 Nikcsike0 válasza:
Nekem az unokabátyám mondta el mikor cigizett. Valamelyest szemétség volt tőlem, hogy rögtön beárultam, de nem bántam meg. Sőt szerencsémre nem utált meg, és azóta nem is cigizik.
15/15 A kérdező kommentje:
Ó, emberek, tényleg köszönöm a válaszokat. Amikor kiírtam a kérdést, hát, khm, egy kis nyomorék voltam, és természetesen nem árultam be. Végül ő mondta el a szüleinknek. Igazából nem dohányzik rendszeresen, csak havonta egyszer-kétszer rágyújt.
2014. aug. 8. 01:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!