Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a bátyám cigizik...

Mit tegyek ha a bátyám cigizik, de a szüleim nem tudnak róla?

Figyelt kérdés
Egyik nap bejött a szobámba és közöltem velem hogy cigizik és hogy ne mondjam el senkinek. Engem kicsit zavar... most akkor ne áruljam be?
2013. aug. 3. 10:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

kussolj... nem a te dolgod ez...

én nagyon ritkán cigizem és bátyám tud róla, és nem árulta el a szüleimnek, de ha megtette volna akkor biztos nem tudnék benne mégegyszer megbízni.

2013. aug. 3. 15:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) hát...igazából tényleg nem az én dolgom,szóval inkább csöndben maradok. am a bátyám kiskorú még 17 éves.
2013. aug. 3. 21:07
 13/15 anonim válasza:
Szerintem ne mond el, velem és a tesóimmal is szokott lenni ilyen. Ha nem olyan komolyabb dolog elég ha tudjuk egymás közt. :)
2013. aug. 21. 14:15
 14/15 Nikcsike0 válasza:
Nekem az unokabátyám mondta el mikor cigizett. Valamelyest szemétség volt tőlem, hogy rögtön beárultam, de nem bántam meg. Sőt szerencsémre nem utált meg, és azóta nem is cigizik.
2014. júl. 30. 14:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Ó, emberek, tényleg köszönöm a válaszokat. Amikor kiírtam a kérdést, hát, khm, egy kis nyomorék voltam, és természetesen nem árultam be. Végül ő mondta el a szüleinknek. Igazából nem dohányzik rendszeresen, csak havonta egyszer-kétszer rágyújt.
2014. aug. 8. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!