Mit tegyek ha a bátyám cigizik, de a szüleim nem tudnak róla?
Semmi közöd hozzá......ne árulkodj....
Tuti cigizik? Nem csak teszt,hogy beárulod-e?
Mennyi idős? Ha 18 felett, akkor a szüleid se szólhatnak, alatta pedig a dohnyboltot fogják megbüntetni, ha kiadnak fiatalkorunak dohányárut, sőt, hogy beengedték az üzletbe
- Ha a szülők konkrétan rákérdeznek nálad, és a tesó nagykorú, akkor megkérném a szülőket, hogy beszéljék meg a tesóval, nem terád tartozik
- Ha a szülők kérdezik, a tesó kiskorú, akkor nem hazudnék a szüleimnek
- Ha nem kérdezik, nem szólnék, hiszen azzal nem is hazudok, de nem is vagyok árulkodó!!!! Előbb-utóbb úgyis kiderül, anélkül, hogy rohannál árulkodni!
Ne mond el, hagyd rá, max te beszélj vele , hogy mi a fakknak cigizik ?
ha legalább 3 ütős indoka van , HAGYD RÁ !!! ;)
Az a baj , hogy az emberek nem tudnak indokot rá mondani mikor rákérdezünk,de szívják mint a csecsemő az anyatejet.
-Szerintem hülyeség, kipróbáltam , de nekem nem tetszett, MÁS meg azt csinál amit akar!!!!!, MINDENKI A SAJÁT KÁRÁN TANUL. :D
Azt végképp nem értem minek írják rá a cigis dobozra, hogy Halált okoz, meg hogy korábban halnak az emberek tőle, spermaölő, stb..... MIKOR Akármikor elüthet egy kocsi, történhet olyan, h valaki meghal, NEM PONT A CIGI MIATT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!