Miért utáljuk egymást?
Gondolom azért, mert az apját sem szereted, meg az 5 év tényleg elég rossz szám korkülönbségre, mert te sem vagy még elég érett, hogy elfogadd a helyzetet, de túl nagy a különbség a közös érdeklődési körhöz.
Szerintem kinövitek majd.
Azért utáljátok egymást mert még gyerekek vagytok. A legtöbb testvér gyerekként ki nem állja a másikat. Verekszenek, veszekednek, beárulják a szülőknek.
Én sem voltam kivétel. A nővérem másfél évvel volt idősebb nálam a húgom 5 évvel. Martuk egymást. Nővéremmel együtt nem is mentünk sehová, mert képesek voltunk az utcán is összeverekedni.
De felnőttek lettünk. Ma már mindhármunknak van családja, és ma nincs olyan nap hogy ne telefonáljon valaki a másiknak. Ma annyira szoros a testvéri szeretet, hogy el se tudnám képzelni hogy valaha is megbántsam bármelyik tesómat..
Egyetértek a #2-el. Amíg kicsik voltunk a bátyámmal mi is öltük egymást, most meg tényleg, szépen megvagyunk, gyakran beszélünk stb.
Az mondjuk nem túl "szép", hogy a nevelőapád (vagy mondjam inkább hogy az ördög apja?:) ) ahelyett, hogy tompítaná a konfliktust még tovább élezi. Tudta mit vállal amikor összejött anyukáddal. Nem így kéne viselkednie. Szerintem itt Ő a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!