16/l a hugim, én 18/l. Jóban vagyunk, számíthatunk a másikra bármikor és bármiben, pedig régen nem igazán szerettük egymást. Veszekedni csak hülyeségeken szoktunk, komoly dolgokon sosem. Nagyon szeretem őt. :)
2013. júl. 9. 12:27
12/24 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat!:)
En 18/L vagyok, es nekem is van egy lany ikertesom, regen sokat veszekedtem vele, de most o a legjobb baratnom is egyben!:) Meg van egy 4 eves hugom, vele sokat veszekszunk, mert o szeret minket idegesiteni.:D De azert szeretem ot is!:)
2013. júl. 9. 12:55
13/24 anonim válasza:
29 éves a nővérem, én 27/N vagyok, a húgunk szombaton lesz 18. Érdekes módon, a nagyobb korkülönbség ellenére a kisebb tesómmal jobb a viszonyom, több mindent meg tudunk beszélni, agyilag (is) érett kiscsaj. A nővéremmel sem vagyok rosszban, munkatársak is vagyunk, de neki másabb a stílusa, mint a miénk.
2013. júl. 9. 13:42
14/24 anonim válasza:
Nővérem 25, én 21 (L), öcsém 17, féltesóink (lányok) 4,5 és 1,5 évesek.
Én mindegyikőjükkel nagyon jól kijövök, nővérem olyan, mintha a barátnőm lenne, öcsém olyan, mintha egy nagyon jó fiúbarátom lenne, a két kicsivel pedig naphosszakat tudok játszani, ha megyek látogatni. :-D
2013. júl. 9. 13:57
15/24 anonim válasza:
17L (én) és 15F. Hullámzó a kapcsolatunk, de remélem majd idővel állandóan jóban leszünk :))
2013. júl. 9. 13:59
16/24 anonim válasza:
Bátyám 26, én 24 (lány) öcsém 22 éves. Régen sokat "öltük" egymást, vagy csak ők ketten veszekedtek és én voltam aki békített. De ha valami volt akkor számíthattunk egymásra. 2-3 éve eltűntek a gyerekes hülyeségeink, azóta minden oké, szeretjük egymást.
2013. júl. 9. 15:30
17/24 anonim válasza:
Ketten
23 éves az öcsem
Semleges a viszonyunk, most kezd újra jó lenni.
Öcsém eddig nem nagyon szocializlódott (szgépfüggőség, emiatt írtam, hogy semleges volt)
Végre nyit ő is kicsit, vagy fogadja az én nyitásomat felé...
Sajnos messze lakunk egymástól, így csak havonta találkozunk...
26/n
2013. júl. 9. 15:58
18/24 anonim válasza:
Mi 4en vagyunk testvérek. Az idősebb bátyám 30, a fiatalabb 24 éves, és még van egy nővérem is, aki 27 éves. Mi mindig is jó testvérek voltunk, persze viták voltak itt is. Viszont ezek nagyon gyorsan lezajlottak. A nővérem és az idősebb bátyám már nem laknak itthon, mindkettőjüknek családja van. Azóta nővéremmel még jobb a kapcsolatunk, sokat beszélünk, a másik minden kínját-baját ismerjük. Legkisebb tesóként jó dolgom volt mindig, pici koromban éltek haltak értem, de most sem panaszkodom! Azért unalmas lett volna nélkülük a gyerekkorom :) 18L
2013. júl. 10. 19:06
19/24 anonim válasza:
Én 17 (L) , tesóm 13 (F). Sokat veszekszünk naponta, van hogy néha össze is verekszünk, de ahogy összevesztünk, úgy hamarosan kiis békülünk. Szeressük 1mást.(:
2013. júl. 16. 23:10
20/24 anonim válasza:
Egy bátyám van, aki 23 éves, világ életünkben öltük egymást. Én többször próbáltam "békülni", de ő nem hajlandó rá. Ha éppen nem öljük egymást, akkor nem szólunk a másikhoz. Volt, hogy megszorult pénzügyileg, én elloptam a bankos papírját és utaltam neki pénzt (sosem kerül szóba, nem akarom visszakérni tőle, hisz nem ő kérte, én adtam). Akkor egy hétig csendbe volt, de utána megint én voltam a h_lye p_csa :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!