Hanyan vagytok testverek? Hany evesek vagytok es fiuk vagy lanyok?
Én 30/N tesóm 28/F.
Egész gyerekkoromban öltük egymást,most már csak úgy elvagyunk...
19 éves lány vagyok, a húgom 12, az öcsém a nyáron lesz 9. Öcsi már nem volt betervezve (anyának azt mondták, már nem lehet babája), de mindenki nagyon örült az érkezésének. Egy igazi ördögfióka, így hugival sokat bunyóznak, nagyon elevenek. Kedvenc szórakozásuk, hogy ne hagyjanak tanulni, és valamivel szekáljanak. Utálok nagytesó lenni, hogy nem bunyózhatok én is, és okosan kell viselkednem. De jó érzés segíteni, meg megtanítani őket mindenfélére. Öcsit, mikor még pici volt, sokszor én pelenkázhattam, öltöztethettem, etethettem, nagyon jó érzés volt, anyának meg nagy segítség, addig is tudott hugival foglalkozni kicsit külön. :)
Most sokszor megyünk akár hármasban is görizni, vagy futni. Örülök, hogy vannak tesóim! :)
3-an vagyunk, 3 lány
Én 20, ők 29 illetve 26.
Jól megvagyunk, bármikor számíthatunk a másikra, szoktunk veszekedni de azért ilyen komoly viták nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!