Mit lehet csinálni egy ennyire elfajzott gyerekkel?
Figyelt kérdés
19 éves, és uralja a házat. Én ilyet még nem láttam. Minden nap éjszakázik, és a városban a legbunkóbb haverjai vannak, folyton bukik még középiskolás. Azért írok most mert most sem tudok aludni, mert épp party van. Nem tudok aludni a kint dübörgő zenétől és a hangos óbégatásoktól. A házat annyira leszarja hogy cipővel járkál bent, ajtót nyitva hagyja, villanyt égve hagyva, azt mondja úgyis lekapcsolja más ha zavarja. Nyilván lekapcsoljuk, mert nem tudunk mit tenni, mert ha rajta múlik reggelig égne meg nyitva lenne minden. A pénzt kiköveteli, ha nem kap, feltúrja a házat érte, szórja. A lökdösődés, dulakodás sem áll messze tőle. Egyeduralma van, önkényes, hisztis. A szüleim is tehetetlenek.2013. júl. 2. 02:23
21/27 A kérdező kommentje:
Tehát megint ki járt rosszul? Hát nem ő, mert ki kellett cserélni az üveget, ő meg leszarta, folytatta ugyanazt.
2013. júl. 2. 10:43
22/27 anonim válasza:
Akkor kényszerkijelentés, távoltartás, rendőrség. Azért azt nem hiszem el, hogy nem lehet valamit vele kezdeni.
23/27 A kérdező kommentje:
Apum egyébként próbálta megverni, ja meg akarta verni, de meg is értem, de még ez is hozzátett a rosszhoz. Mert tesóm rájött, hogy erősebb apumtól. Innentől meg nem volt megállás.
2013. júl. 2. 10:44
24/27 anonim válasza:
kizárni, aztán ráhívni a dörömbölő gyerekre a rendőrséget. ki kell pakolni onnan, ez nem állapot. akkor jól sejtem, apád nincs otthon sokat, te sem, tehát anyáddal él ez a kis suhanc? valamit csinálni kell, mert ő lesz majd az aki 3 év múlva nőket erőszakol, és kisebbeket késel a mobiltelefon miatt. undorító.
25/27 anonim válasza:
Ha rongál, akkor hívjátok rá a rendőröket!
26/27 anonim válasza:
Magyarul senkinek sincs semmiféle tekintélye a családban?
Akkor igenis tessék rendőrt hívni, ha rombol, kényszerkijelentés, távoltartás, bármi, és akármi.
27/27 anonim válasza:
Jo lenne tudni, h mi tortent a szereplokkel 10 ev utan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!