Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehet csinálni egy ennyire...

Mit lehet csinálni egy ennyire elfajzott gyerekkel?

Figyelt kérdés
19 éves, és uralja a házat. Én ilyet még nem láttam. Minden nap éjszakázik, és a városban a legbunkóbb haverjai vannak, folyton bukik még középiskolás. Azért írok most mert most sem tudok aludni, mert épp party van. Nem tudok aludni a kint dübörgő zenétől és a hangos óbégatásoktól. A házat annyira leszarja hogy cipővel járkál bent, ajtót nyitva hagyja, villanyt égve hagyva, azt mondja úgyis lekapcsolja más ha zavarja. Nyilván lekapcsoljuk, mert nem tudunk mit tenni, mert ha rajta múlik reggelig égne meg nyitva lenne minden. A pénzt kiköveteli, ha nem kap, feltúrja a házat érte, szórja. A lökdösődés, dulakodás sem áll messze tőle. Egyeduralma van, önkényes, hisztis. A szüleim is tehetetlenek.

2013. júl. 2. 02:23
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Sajnos a szülei már semmit se fognak tudni, szereztek életük végéig egy "örök gyereket"
2013. júl. 2. 07:09
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
A "kis fasiszta" típus. Így hívja a pszichológia. Elkéstek a nevelésével. Ha ennyire terrorban tartja a családot, ki kell tenni a csomagját az ajtó elé némi készpénzzel és irány a nagyvilág. Az lesz ám a nagy buli ! :)
2013. júl. 2. 07:36
 13/27 anonim ***** válasza:
A gyereknevelést nem 19 éves korában kell elkezdeni.
2013. júl. 2. 08:49
 14/27 anonim ***** válasza:
Birom az ilyen onbizalomtol duzzado embereket, akik egy vajaskenyerre valot sem tudnak megkeresni... ;)
2013. júl. 2. 09:20
 15/27 anonim ***** válasza:

Egy-egy időben elhelyezett makarenkói pofon hatásos lett volna a most divatos liberális gyermeknevelés helyett, amikor a gyermeknek jogai vannak és őt nem szabad ám korlátozni semmiben...

Én különben lekapcsolnám a villanyt és hazazavarnék mindenkit.

2013. júl. 2. 09:36
 16/27 anonim ***** válasza:

Ha én nem csináltam azt, amit kellett (pl. nem szedtem le a borsót), akkor apám olyan pofont lekúrt nekem, hogy csattant a fejem a földön.

Mondjuk ezzel már kicsit elkéstetek, nem most kellene ezt csinálni...

2013. júl. 2. 09:40
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy örültem volna, ha ilyen szülőket kapok, mint amilyenek ennek a srácnak vannak, legalább nem lennék önbizalomhiányos az erőszakos apám miatt...
2013. júl. 2. 09:41
 18/27 anonim ***** válasza:
19 éves! Mi az, hogy feltúrja a házat pénzért? Meg lökdös, dulakodik? Egy két pofon és lehet kicsit rendbe jön! Ha meg nem tetszik neki otthon, akkor szépen összepakoltok neki és mehet amerre lát!!
2013. júl. 2. 10:10
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

19 éves fiam van nekem is.

A kérdést olvasva rá kell hogy jöjjek, az én gyerekem egy áldott jó srác.

De.Ha ilyen lenne, mint amit írtál, én bizony nő létemre, olyan maflást vernék le neki, hogy a fal adná a másikat, ha visszaütne, akkor takarodó lenne még a portáról is.

Ugyanakkor én is csak azt tudom mondani, hogy nem most kellene elkezdeni nevelni, nem hiszem, hogy 1-2 év alatt fajult el a helyzet ennyire.

2013. júl. 2. 10:11
 20/27 A kérdező kommentje:
Hát, mindig mindenki ezt mondja, ezt a pofon dolgot, és hogy ki kell zárni. Az az igazság, hogy sok ember szerintem el sem tudja képzelni ezt. Hogy egy gyereket nem lehet megütni, mert akkor ordítás dulakodás lesz, kizárni meg szintén, mert akkor addig veri az ajtót, monoton míg mindenki agyára nem megy, és be nem engedik. Egyser egyébként én kizártam, kb. 1 éve mert megelégeltem a terrorát, de akkorát belevert az üvegajtóba, hogy betört rajta az üveg.
2013. júl. 2. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!