Nagyon aggódom a húgomért! Mit tehetnék?
szia kedves kérdező:)
nagyon szomorú, hogy így van a húgod:( de azt örömmel olvasom, hogy ilyen aranyos vagy, hogy aggódsz érte és mennyire szereted őt:)
talán jó lenne az is, ha mondogatnád neki csak úgy, hogy "xy haverom mondta, hogy milyen szép lány vagy, látott téged", vagy vmi ilyesmi, vagy ha van sok fiú barátod, akkor elhívhatnád, hogy kicsit más pasik között is legyen, ne csak a jelenlegi barátja legyen mindig a középpontban:)
szerintem ha egy kicsit más fiúk is érdeklődnének iránta, akkor könnyebben lépne és szakítana, vagy nem lenne benne az, hogy nem kell senkinek és ha most szakít a barátjával, akkor nem lesz senkije.
az nem baj, ha odafigyelsz rá, de azért magaddal is törődj, ne aggodalmaskodj mindig, amit tudsz megteszel érte, biztosan:)
kitalálhatnál esetleg barátokkal vmit, hogy mondja az egyik fiú barátod neki, hogy szép, és hogy mondjuk sokat változott, csinos, meg ilyenek:) de úgy, hogy ez titok maradjon, és ne mondja el a húgodnak, hogy csak kitaláltátok, mert akkor attól is elkeseredhet...szóval csak is megbízható emberre van szükség.
nem tudom, még mit tanácsolhatnék...a lényeg, hogy tudasd vele, hogy bármikor számíthat rád, és hogy ő egy erős, szép nő pasik nélkül is:)
tehát vmilyen elterelő hadművelet kellene ide szerintem:) minden figyelme terelődjön el a barátjáról...főleg, hogy bántja a húgodat...
remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!