Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy szivassam meg a nővéremet?

Hogy szivassam meg a nővéremet?

Figyelt kérdés

2013. jún. 24. 15:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
33%

Amit a hármas kommentelő mondott mértnem jó????

Üdv:3. kommentelő

2013. jún. 24. 17:44
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

miért akarod??

mit csinált amiért ezt érdemli?

2013. jún. 24. 17:57
 13/26 anonim ***** válasza:
52%
A lányoknak van elég gondjuk, nem kell még szivatni is.
2013. jún. 24. 21:45
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha csak bosszant,és le akarod kicsit rázni,legyél mindenütt a nyomában,legyél nagyon előzékeny,mintha magától semmire nem lenne képes,kínáld fel neki,hogy öntesz egy pohár vizet,akard elkísérni a WC re is,a lányok amúgy szeretik a figyelmességet,de ha túlzásba viszed,azzal teljesen ellehetetleníted,nem tud egy percre magára maradni,és ezzel biztos felbosszatnod annyira,hogy a nap végére kiakad,és azt mnondja : szállj már le rólam,és megúszod a továbbiakban a társaságát...
2013. jún. 25. 15:18
 15/26 anonim ***** válasza:
Ilyen gondolkozású fazonok, mint Te inkább megérdemelné, hogy a nővére szívassa meg. DE nagyon...
2013. jún. 25. 18:02
 16/26 Gabrika válasza:
Keresd meg a naplóját,ha van :) Amúgy ne támadjátok már azonnal,lehet,hogy csak vissza akar adni valami korábbi szivatást vagy poénból akarja...Mindenki milyen kis szent testvérimádó lett hirtelen.:D Mi öcsémmel folyamatosan szivatjuk egymást és mégis imádjuk a másikat :)
2013. jún. 26. 10:20
 17/26 anonim válasza:
Amikor alszik nyomj fogkrémet a szájába.
2013. jún. 28. 10:55
 18/26 anonim válasza:
100%

Először is vigyázz , nehogy még Te húzd a rövidebbet, amúgy

telefonkártyát kivenni,a kedvenc cipőjébe,kalapjába (ha hord)tejszínhabot rakni,ilyenek. Fiú vagy vagy lány?

2013. jún. 28. 18:55
 19/26 anonim válasza:
Én 12 évig egyke voltam. Aztán született a húgom. Nagyon örültem neki. Bár nem sokat lehet vele játszani, attól még örülök hogy van. :) te meg próbálj úgy gondolkodni, hogy amit nem kívánsz magadnak, azt ne csináld másnak
2013. jún. 29. 07:25
 20/26 anonim válasza:
az ajtot nyisd egy kicsit ki és rakj rá egy vödör vizet és amikor belép az ajtón csurom víz lesz én már ki próbáltam csak a hugomal
2013. jún. 29. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!