Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan mentsük meg a tesómat?...

Hogyan mentsük meg a tesómat? Ez nem kamukérdés.

Figyelt kérdés
A bátyám a hatása alá került egy ( nem akarom írni milyen nemzetiségű) családnak. Bár egy utcában lakunk de hozzánk csak akkor jön amikor a család pénzért küldi. Anyu persze mindig ad neki kaját, cigit, pénzt stb, és persze mindig arra kéri a tesómat, hogy költözzön haza. Bátyám egy darabig nálunk is marad de aztán valami miatt mégis visszamegy és viszi a pénzt amit anyu ad neki. Annyiszor mondtam már anyunak ne engedje haza de hallani sem akar róla. Miatta még hitelt is kellett fölvennünk. Mi lehet a megoldás?
2013. jún. 19. 17:15
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ez a család már maga köré gyűjtött egy tucat embert, tesóm csak egy a sok közzül. Anyu nagyon sajnálja ezért ad neki pénzt, hogy kaját tudjon venni. Már csont és bőr...
2013. jún. 20. 15:32
 22/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem tudok mást mondani,csak hogy aki hülye,az haljon meg... Nem igaz,hogy nem látja be anyukád,hogy ez a lehető legrosszabb,amit tesz,mármint,hogy mindennek ellenére pénzeli a bátyót. De még mindig nem értem,hogy mi olyan jó abban a családban,hogy a bátyád minduntalan visszamegy...
2013. jún. 20. 15:50
 23/25 A kérdező kommentje:
Szerintem az, hogy ott nem kell dolgozni és elmondása szerint jobb a társaság.
2013. jún. 20. 16:06
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát akkor én levenném róla a kezem,ha neki a semmittevés fekszik,csinálja akkor úgy,hogy engem csődbe nem visz. Tényleg próbáld meg meggyőzni anyukádat,hogy az a legjobb amit tehettek,hogy többé nem pénzelitek. Elhiszem,hogy szereti a fiát és valamiféle kényszert érez,hogy márpedig segítsen neki,ahogy tud,de ha lenne egy kis józan esze,én a helyében megtagadnám az ilyesfajta segítséget.
2013. jún. 20. 21:11
 25/25 anonim ***** válasza:
ha anyád pénzelni akarja legalább dogoztassátok érte.
2013. jún. 21. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!