Hogyan mentsük meg a tesómat? Ez nem kamukérdés.
Figyelt kérdés
A bátyám a hatása alá került egy ( nem akarom írni milyen nemzetiségű) családnak. Bár egy utcában lakunk de hozzánk csak akkor jön amikor a család pénzért küldi. Anyu persze mindig ad neki kaját, cigit, pénzt stb, és persze mindig arra kéri a tesómat, hogy költözzön haza. Bátyám egy darabig nálunk is marad de aztán valami miatt mégis visszamegy és viszi a pénzt amit anyu ad neki. Annyiszor mondtam már anyunak ne engedje haza de hallani sem akar róla. Miatta még hitelt is kellett fölvennünk. Mi lehet a megoldás?2013. jún. 19. 17:15
2/25 anonim válasza:
Ne adjatok semmit.
De az lenne a legjobb ha az a bizonyos család hagyja a tesódat.
4/25 anonim válasza:
Így van, kegyetlen dolog, de amíg kinyaljátok a fenekét ha odamegy hozzátok addig nem változik semmi. Ne adjatok neki semmit se kaja se cigi se pénz hidd el a kis család kirakja a szűrét hamar.
5/25 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom anyunak, de ő erről hallani sem akar. Többször is elzavarták és megverték a bátyámat ha nem tudott pénzt adni nekik. Ettől fél anyu.
2013. jún. 19. 17:48
6/25 anonim válasza:
Nem lehetne rájuk hívni a rendőröket?
Az lenne a legjobb szerintem.
Második vagyok
7/25 anonim válasza:
erre szokták mondani h a punci az nagy úr. az én tesóm is ugyan ebbe a helyzetbe van, anyum volt olyan jószívű h vett nekik egy házat(tesómat nézte)amit a mi házunkra terheltek rá és gondolhatod mennyire fizetik a törlesztőt...lassan oda jutunk anyummal h a saját házunkba albérletbe lakunk mert teljes mértékbe a banké lett
8/25 A kérdező kommentje:
Amikor tavaly megverték a tesómat tettünk feljelentést de azóta sem történt semmi. A rendőr azt mondta, hogy mivel a bátyám nagykorú és önként megy vissza hozzájuk így nem tehetnek semmit.
2013. jún. 19. 18:02
9/25 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló. Itt nem egy nőröl van szó, nem tudom miből gondolod mert én nem írtam ilyet.
2013. jún. 19. 18:06
10/25 anonim válasza:
Annál jobb, ha elzavarják, legalább visszaköltözhet hozzátok. Ne adjatok pénzt és kész. Elhiszem, hogy egy anyának nehéz látni kék-zöld foltosan a gyerekét, de ha egy-két ilyen alkalom árán visszakapja (mármint a fiát), akkor megéri, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!