Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan mentsük meg a tesómat?...

Hogyan mentsük meg a tesómat? Ez nem kamukérdés.

Figyelt kérdés
A bátyám a hatása alá került egy ( nem akarom írni milyen nemzetiségű) családnak. Bár egy utcában lakunk de hozzánk csak akkor jön amikor a család pénzért küldi. Anyu persze mindig ad neki kaját, cigit, pénzt stb, és persze mindig arra kéri a tesómat, hogy költözzön haza. Bátyám egy darabig nálunk is marad de aztán valami miatt mégis visszamegy és viszi a pénzt amit anyu ad neki. Annyiszor mondtam már anyunak ne engedje haza de hallani sem akar róla. Miatta még hitelt is kellett fölvennünk. Mi lehet a megoldás?
2013. jún. 19. 17:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
akk mondjam azt h drogozni jár oda, biztos h nem...tuti csaj van a dologban
2013. jún. 19. 18:15
 12/25 A kérdező kommentje:
A legnagyobb baj az, hogy úgyis visszamegy hozzájuk. De ő sem tudja megmondani, hogy miért.
2013. jún. 19. 18:19
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha a bátyádnak a cigányok kellenek (mert gondolom azokról van szó) és hagyja, hogy verjék, hát akkor rajta! Tudom,hogy nem könnyű hagyni, de nem tehettek érte semmit, ha ő maga nem akar tenni magáért semmit...
2013. jún. 19. 18:29
 14/25 A kérdező kommentje:
Én tudom de anyu ezt nem képes belátni.
2013. jún. 19. 19:09
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
akkor mondd meg anyukádnak, hogy a "nem mondjuk milyen nemzetiségűek" a fián keresztül élősködnek rajtatok, és ebben ő, az elmondottak alapján maximálisan partner.
2013. jún. 19. 19:38
 16/25 anonim ***** válasza:

Az ilyen embernek nem az a segítség, hogy ha nincs pénze adok neki. Ebben az esetben ugyanis jelenlegi állapotának megerősödését segítem elő.

Az ilyen embernek segíteni kell abban, hogy értékelje a pénzt, azaz, hogy dolgozzon meg érte, ha pénzt szeretne.

Magyarán: ne adjatok pénzt neki, hanem küldjétek el dolgozni.

2013. jún. 19. 20:50
 17/25 anonim ***** válasza:

amikor jön kolduni verd meg,úgy hogy a másik család lássa.mivel családom belüli erőszak lesz a rendőrők kisem mennek.

akkor a másik családnak leesik,hogy ti sem fogjátok őket pénzelni,sokáig.

2013. jún. 20. 00:41
 18/25 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem kezeltessétek mert az nem normális amit csinál.

Megverik és visszamegy...anyádat lehúzza,hitelbe löki a nem mondjuk ki kik miatt.az ilyen emberr beteg aki tönkreteszi a családját es észre sem veszi mert nincs agya hozzá....menthetetlen

2013. jún. 20. 11:41
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

De most komolyan...mit kap ott a bátyád,mi olyan jó neki ott annál a családnál,hogy mindig visszajár a fenyegetettség ellenére is? Meg annak ellenére,hogy nyilván nem nagy jómódban van ott,hiszen titeket lejmolnak... Szégyen az a csávó,már bocsi.

Amúgy meg tényleg ne adjatok neki semmit. Mondjátok meg,hogy hozzátok bármikor visszajöhet,de nem visz el semmit. Anyukád hogy lehet ilyen málé? Nem bántani akarom,mert biztos csupaszív,de azért palira venni ne hagyja már magát... Tuti jót röhögnek rajta.

2013. jún. 20. 13:26
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
beteg megoldás,de működhet:vessz össze anyáddal,ordits vele,hogy leessen neki,hogy tesod miatt hajléktalanok,csövesek leszetek!és akkor hogy fg pénzt adni a pici fiacskájának?-eladja a szerveit,vagy kiáll a sarokra... szóval ilyen rettentő sötété dolgokat fess lelki szemei elé.
2013. jún. 20. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!