Hol tudnék találni fogadott testvért magamnak?
Kérdező!
Nem bántani akarlak a következőkkel.
Neked nagyon komoly lelkigondjaid és személyiségzavarod lehet.
Súlyos problémát látok az önértékeléseddel és a családodhoz meg a világhoz való viszonyodban.
Kérj szakszerű segítséget!
Az, hogy vágysz egy bátyra, és örültél volna, ha megadatik, az egy dolog. Kicsit én is vágytam rá mindig is, meg egy húgra is, de ez van.
De hogy ennek ürügyén és okán te nem vagy képes teljes életet élni, ennyire elmagányosodva érzed magad, mert nincs valaki, aki sose volt, az nem oké. Más lenne a helyzet, ha pl. meghalt vona a testvéred, akkor megértem, hogy ennyire kicsúszik a talaj valaki lába alól, hiszen elveszített egy támaszt, kapcsolatot. De neked sose volt!!! Vágyhatsz rá, de te konkrétan még mindig gyászolod, hogy nincs.
Egyedül ezzel nem fogsz tudni mit kezdeni. Akár egyéni, akár csoportos terápiában számos lehetőséged van, hogy feldolgozd a problémát. Meg kéne tenned a saját érdekedben, ésa gyermeked érdekében is.
"ha nekem el kell fogadnom, hogy a volt szeretője az apja élettársa"
No, innen a bőröd színéről már meg se kérdezlek.
Még egyszer mondom, hogy a gyerekemet senki se merje a szájára venni. De mintha már írtam volna ilyesmit ide.
A másik, hogy köszönöm szépen, hogy elmebetegnek néz vagy valami aberrált állatnak.
Ha nem lehet értelmes választ adni úgy mint akik először írtak(pl nem lehet, v reménykedjek hátha, v ismerkedjek m barátokból lehet, v már késő ehhez), akkor minek ír? Sértegetni? Köszönöm, ebből nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!