Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elvagyok nyomva tesom álltal....

Elvagyok nyomva tesom álltal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én 18 éves vagyok, tesom pedig 22 éves.(mindketten lányok vagyunk)

Régebben olyan jo kapcsolatunk volt, mindent megbeszéltünk egymással. De az utobbi idöben annyira megváltozott. Sokszor volt ugymond "idegbeteg" a munka miatt. Hazajött és üvöltözött. Anya szerint megkellett értenem kb bármit beszolt elengedni a fülem mellett, mert hogy ő ideges. De most, hogy nekem is itt az érettségi (jövöhéten) én is ideges vagyok, de az hogy nekem engedjenek, vagy hogy néha nekem legyen igazam, az nem fordulhat elö. Matekbol is szobeliznem kell és ez maitt nagyon kivoltam bukva, de kb ez is levan sz*rva, kivagyok nevetve hgy jajj nem nehéz az annyira.

A másik dolog hogy a tesom EGYFOLYTÁBAN! de szo szerint az én ruháimat veszi fel. Dolgozni járok én is hétvégente szoval nem anya veszi nekem a ruhákat hanem én magamnak. És mindig az van rajta, (ahol hétvégente dolgozok ott dolgozik tesom is hétvégente) és volt hogy az ÉN jo ruhámban jött el(pedig liszttel és olajjal is dolgozunk) mert hogy ő nem hozott válto ruhát, de amiben jött saját jo ruhájában azt ő nem fogja használni. Én már semmit nem szoltam mert nem akarom anyát idegesiteni hogy veszekszünk, de már elegem van. :( Ráadásul nagyobb darab mint én, és igy csak jobban rongálodik a ruha anyaga stb h magára erölteti. mit tegyek? tényleg kétségbe vagyok esve, hogy elvagyok nyomva, hogy nem szolhatok semmit mert nem érti meg, de anyának meg már enm akarom mondani mert igyis van elég baja. :(

2013. jún. 14. 12:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy azt szeretnéd, ha nem hordaná a ruháidat. Te sem fogod felvenni az övét és ő se veheti fel a tiedet. Szerintem ezt meg lehet beszélni. Ne parázz tőle.
2013. jún. 15. 03:39
 12/13 anonim válasza:
Ha van külön ruhásszekrényetek, szerezz rá lakatot és akkor nem tudja elvenni a ruháid. Egyik barátnőm is sajnos erre kényszerült, de neki bevált.
2013. jún. 19. 15:47
 13/13 anonim ***** válasza:
szólj az apádnak
2013. jún. 30. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!